Survivor Aleyna, aşkı Survivor’da buldu! Sevgilisiyle ilk kez görüntülendi

Magazin Haberleri Acun Ilıcalı
Survivor Aleyna, aşkı Survivor’da buldu! Sevgilisiyle ilk kez görüntülendi

Survivor 2021 yarışmasıyla adını duyuran Aleyna Kalaycıoğlu, önceki akşam sevgilisiyle ilk kez görüntülendi. Kalaycıoğlu'nun sevgilisi tanıdık çıktı.

Survivor 2021’de Batuhan Karacakaya ile Aleyna Kalaycıoğlu, sevenleri tarafından birbirlerine çok yakıştırılmış ve aralarında aşk olduğu iddia edilmişti. Ancak ikili, söz konusu haberleri yalanlamıştı.

Survivor Aleyna, aşkı Survivor’da buldu! Sevgilisiyle ilk kez görüntülendi - Resim : 1

23 yaşındaki Kalaycıoğlu, stresli geçen yarışma sonrası tatile gitmişti. Instagram hesabından tatil pozlarını paylaşmayı ihmal etmeyen Survivor Aleyna'nın, yeni bir aşka yelken açtığı öne sürülmüştü.

Survivor Aleyna, aşkı Survivor’da buldu! Sevgilisiyle ilk kez görüntülendi - Resim : 2

Aleyna Kalaycıoğlu ile 'Survivor Panorama' programının yorumcularından Gökhan Özdemir hakkında çıkan haberler, magazin kulislerine bomba gibi düşmüştü.

Survivor Aleyna, aşkı Survivor’da buldu! Sevgilisiyle ilk kez görüntülendi - Resim : 3

Sosyal medyada gündem olan Özdemir ve Kalaycıoğlu'nun, bir süredir birlikte olduğu ancak ilişkilerini basından uzak tutmaya çalıştığı ileri sürüldü.

Survivor Aleyna, aşkı Survivor’da buldu! Sevgilisiyle ilk kez görüntülendi - Resim : 4

Yarışmadan sonra sosyal medyada paylaştığı pozlarla adından söz ettiren Kalaycıoğlu, geçtiğimiz haftalarda burun estetiği yaptırdı. Instagram'ı aktif şekilde kullanan Kalaycıoğlu, son halini de sık sık takipçilerinin beğenisine sunuyor.

Survivor Aleyna, aşkı Survivor’da buldu! Sevgilisiyle ilk kez görüntülendi - Resim : 5

Kaynak: Haber Global TV

magazin haberleri Survivor 2021 Survivor Survivor Aleyna Aleyna Kalaycıoğlu Batuhan Karacakaya Survivor Panorama burun estetiği