Survivor'a veda eden yarışmacıdan şaşırtan itiraflar

Survivor 2021
Survivor'a veda eden yarışmacıdan şaşırtan itiraflar

Survivor 2021'deki macerası sadece 1 hafta süren yarışmacı Çağman Çatay, adadan ayrıldıktan sonra gündem yaratan açıklamalarda bulundu.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstlendiği Survivor 2021'e yedek listesinden katılan ve yarışmada sadece 1 hafta kalabilen Survivor Çağman Çatay, elendikten sonra bomba açıklamalarda bulundu. 

Survivor'a veda eden yarışmacıdan şaşırtan itiraflar - Resim : 1

“ÜNLÜLER TAKIMINDA DEĞİŞİM OLMAZ”

Survivor’da Ünlüler takımında yarışan Çağman Çatay, "Survivor'da en zorlandığım an arka arkaya yarışma kaybetme psikolojisi oldu. Benim elenmemin ardından takımda pek bir şey değişmez. Ünlüler bir takım olamadı.

Ben nötr gibiyim. Ne katkı sağladım ne eksi. Adada benden daha az kalması gereken insanlar tabii ki var, gönüllülerden de ünlülerden de var" diyerek Survivor hayranlarını şaşırttı.

SURVİVOR ÇAĞMAN ÇATAY KİMDİR?

Survivor yeni yarışmacısı olan Çağman Çatay 1993 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Çağman, Haliç Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu mezunu. Yer akrobasisi, handbalance, breakdance yoga, movement culture, basketbol, scuba diving, serbest dalış, yüzme, street workout/calisthenics, hiit workout, windsurf, yelken, masa tenisi, atletizm, parkour&freerunning, breathe hold, kule atlama, trambolin ilgilendiği spor dalları arasında yer alıyor.

Spor eğitmenliği yapan Survivor Çağatay daha önce Yetenek Sizsiniz yarışmasında yarı finale kadar çıkmış.

Survivor 2021'e yedek listesinden dahil olan Çağman Çatay, yarışmanın 3 Mart'ta yayınlanan bölümünde adaya veda etti. 

Kaynak: Haber Global TV

Survivor 2021 Survivor 2021 haberleri Survivor Çağman nereli