Survivor 2021'de takımlar karışıyor! Yeni takımlar nasıl olacak?

Survivor 2021
Survivor 2021'de takımlar karışıyor! Yeni takımlar nasıl olacak?

Survivor 2021'in dün akşam yayınlanan bölümünde yarışmaya veda eden Melis'in ardından takımların karışacağı kesinleşti. Peki, Survivor'da yeni takımlar nasıl olacak? İşte detaylar…

Survivor 2021’de finale adım adım yaklaşılırken, heyecan da giderek artıyor. 

TV8'de yayınlanan Survivor'ın 4 Mayıs akşamı yayınlanan son bölümünde yarışmanın kaderini değiştirecek olan eleme gerçekleştirildi. Buna göre bu hafta Ünlüler takımından Melis, Survivor'a veda etti.

Survivor 2021'de takımlar karışıyor! Yeni takımlar nasıl olacak? - Resim : 1

“BURAYA KADARMIŞ!”

Survivor'da veda konuşması yapan Melis, "Hedefim buradan çok daha ilerisiydi. Ama yolum burada bitiyormuş. Buraya kadar gelebilmek de başarı" ifadelerini kullandı.

Dün akşam, elenen isim Melis olunca gözler bu akşam yapılacak acil durum konseyine çevrildi.  Peki, Survivor’da yeni takımlar nasıl oluşacak? 

ANKET DÜZENLEDİ

Acun Ilıcalı, önceki gün Survivor 2021'de kadın bir yarışmacının elenmesi durumunda  adaların karışacağını açıklamıştı. Melis’in elenmesi ile birlikte takımların karışacağı da kesinleşti. Şu an Ünlüler takımında Sergen, İsmail, Merve ve Batuhan kaldı. Gönüllüler takımında ise Dora, Poyraz, Aleyna Kalaycıoğlu, Aleyna Çalışkan, Ayşe, Steven, Berkay var.

Acun Ilıcalı, takımların karışması konusunu seyirciye danışacağını söyleyerek Instagram hesabından yarışmacıların hangi takımda olmasını istiyorsunuz şeklinde anket yaptı. 

SURVİVOR 2021 ÖZEL BÖLÜM FRAGMAN 

Survivor'da yeni takımlar ise 5 Mayıs Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan Survivor'ın özel bölümünde açıklanacak.

Survivor 2021 özel bölüm bu akşam saat 20.00'de TV8'de!

Kaynak: Haber Global TV

Survivor 2021 Acun Ilıcalı Survivor survivor haberleri