Survivor 2021'de büyük kriz! Gizlice yemek temin ederken yakalandı

Survivor 2021 Acun Ilıcalı
Survivor 2021'de büyük kriz! Gizlice yemek temin ederken yakalandı

TV8'in fenomen yarışması Survivor'da yemek krizi devam ediyor. Survivor 2021'in dün akşam ekrana gelen bölümünde Gönüllüler takımında yarışan Dora oyun alanında gizlice yemek temin ederken yakalandı. Konu hakkında konuşan Acun Ilıcalı, Dora'nın cezasını açıkladı.

Survivor'da geçtiğimiz haftalarda gizlice yemek temin ederken yakalanan Aleyna Kalaycıoğlu, Aleyna Çalışkan, İlayda, Batuhan ve Hanzade'den sonra bu defa da Gönüllüler takımında Dora yakalandı. Gizlice yemek temin ederken set ekibine yakalanan Dora, suçunu kabul etti.

Acun Ilıcalı, Survivor 2021'in 15 Nisan'da yayınlanan son bölümünde Dora'yı uyardı.  

Survivor 2021'de büyük kriz! Gizlice yemek temin ederken yakalandı - Resim : 1

Ilıcalı, "Dora, oyun alanındaki bir yemeği temin ederken yakalandı" ifadelerini kullandı.

CEZAM NEYSE RAZIYIM”

Survivor Dora ise, "Oyunlar sırasında bazen beklememiz gerekiyor. Benim de bekletildiğim yerin 5 metre ilerisinde yemekler vardı. Yaklaşık 10 dakikadan fazla orada beklenmem söylendi. Ben de dayanamadım. Aldığım besin kalori olarak herkesten daha üstün olmamı sağlamış olabilir. Herkesten özür dilerim cezam neyse razıyım" ifadelerini kullandı.

Ilıcalı ise "Bakıyorum seni orada bekletenler suçluya dönecek yavaş yavaş" diyerek karşılık verdiği Dora'ya 3 ödülden yararlanmama cezası verdiğini açıkladı.

Survivor 2021'de büyük kriz! Gizlice yemek temin ederken yakalandı - Resim : 2

SURVİVOR YARIŞMACISI DORA KİMDİR?

Gönüllüler takımı yarışmacısı 7 Kasım 1984 İstanbul Şişli doğumlu. 2000’de Saint Benoit Fransız lisesi ortaokul bölümünden mezun oldu.2004’de ise Sakıp Sabancı Anadolu Lisesini bitirdikten sonra Dokuz eylül iktisat bölümünü kazandı.

Çeşitli spor dallarıyla ilgilenen Uğurtan Dora’nın sutopu, jimnastik, kürek, basketbol, ve fitness gibi birçok farklı dalda deneyimi bulunuyor. Lisanslı basketbol geçmişi olan Uğurtan Dora, aynı zamanda Fas, Cezayir, Tunus ve İran’da IMMİB ticaret heyeti ve bakanlar kurulu adına tercümanlık yaptı.

2013-2018 yıllarında özel bir firmada yöneticilik görevini üstlenen Uğurtan Dora’nın oyunculuk deneyimi de var. Uğurtan Dora, bu zamana kadar 50’dan fazla reklamda rol almıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Acun Ilıcalı Survivor son bölüm