Survivor'dan Masumiyet dizisine bomba transfer

Dizi Haberleri Masumiyet
Survivor'dan Masumiyet dizisine bomba transfer

Survivor 2016'dan sonra oyunculuğa adım atan Serkay Tütüncü, FOX TV'de ekrana gelmeye hazırlanan Masumiyet dizisinde rol alıyor. Tütüncü, Hülya Avşar ve Mehmet Aslantuğ gibi usta oyuncularla birlikte kamera karşısına geçti.

Survivor 2016'da sergilediği başarılı performansıyla dikkat çeken Gönüllüler takımı yarışmacısı Serkay Tütüncü, yarışmanın ardından İnsanlık Suçu dizisiyle oyunculuğa adım attı. 

Afilli Aşk, Bay Yanlış gibi dizilerle oyunculukta iddialı olduğunu ortaya koyan Tütüncü, Masumiyet dizisinde etkili bir karakterle hayranlarının karşısına çıkacak. Dizide, İlker Ilgaz karakterini canlandıracak olan oyuncu, Masumiyet ile ilgili şunları söyledi:

“Birçok dış etkene rağmen kişinin kendi çerçevesinde merhameti tercih etmesi sanırım, masumiyet. Birçok karakterin kendi içerisinde yaşadığı bir sürü dram var.” 

Survivor'dan Masumiyet dizisine bomba transfer - Resim : 1

Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır'ın başrolleri paylaştığı Masumiyet dizisinin ilk bölümü 24 Şubat akşamı saat 20.00'de FOX TV'de!

SERKAY TÜTÜNCÜ KİMDİR?

Serkay Tütüncü, 7 Şubat 1991 tarihinde İzmir Tire’de doğdu. Eğitimini Ege Üniversitesi’nde tamamladı. Serkay Tütüncü, İzmirspor, Balçovaspor, İzmir Emniyet ve Alaçatıspor takımlarında forma giydi. 2016 yılında Survivor yarışmasına katıldı. Gönüllüler takımında yarıştı. Survivor bittikten sonra oyunculuğa da adım attı. 2016 yılında TV 8’de yayınlanan Para Bende programının sunuculuğunu üstlendi. 2018 yılında yayınlanan İnsanlık Suçu dizisiyle birlikte oyunculuğa başladı.

Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Afili Aşk dizisinde Volkan karakterine hayat veren Serkay Tütüncü, 1,78 metre boyunda, 76 kilo ve Kova burcudur.

Serkay Tütüncü’nün rol aldığı diziler ve filmler:

2020 – Bay Yanlış (Ozan Dinçer) (TV dizisi)2019 – Afili Aşk (Volkan Çekerek) (TV Dizisi)2018 – İnsanlık Suçu (Gökhan) (TV Dizisi)

Kaynak: Haber Global TV

Survivor Masumiyet dizisi dizi haberleri Serkay Tütüncü Serkay Tütüncü kimdir Survivor 2016 magazin haberleri