Şükran Ovalı'nın üvey kardeşinden olay yaratacak iddialar! 'Anneme bakmıyor'

Magazin Haberleri
Şükran Ovalı'nın üvey kardeşinden olay yaratacak iddialar! 'Anneme bakmıyor'

Yargı dizisiyle ekranlara dönen oyuncu Şükran Ovalı hakkında olay yaratacak iddialar gündeme geldi. Ünlü oyuncunun üvey kardeşi Deniz Sağdıç, Ovalı'nın annesiyle ilgilenmediğini öne sürdü.

Ünlü oyuncu Şükran Ovalı’nın yıllardır ailesiyle görüşmediği iddia edildi.

Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz’a konuşan Deniz Sağdıç, üvey kardeşi Şükran Ovalı'nın yıllardır annesini ihmal ettiğini hatta hiç aramadığını söyledi.

"ŞÜKRAN, ANNEMLE İLGİLENMİYOR"

Telefonla canlı yayına bağlanan Sağdıç, Ovalı hakkında şunları söyledi: "Annelerimiz aynı, babalarımız farklı. Biz Şükran'la beraber büyüdük ve beraber okuduk. Şükran çok emek vererek bugünlere geldi. Annem de her zaman yanında destek oldu. Şükran Ovalı'nın annemle ilgilenmediği ve ona bakmadığı doğru. Ben devamlı annemin yanındayım. Annemin de benim de Şükran'dan maddi bir beklentimiz olmadı. Şükran maneviyat olarak da yanımızda olmadı. Nişanlandığı dönemde hepimizle bağlantısını kopardı."

Şükran Ovalı

"ANNEMİN GÖZÜ AÇIK GİDECEK"

"Annemin gözü açık gidecek, sürekli 'Ben ne yaptım da bu evlat böyle oldu' diyor. Şükran ailesine ve annesi çok bağlı bir evlattı. Nişan arifesinde gece yarısı annemle kavga ediyor her şey kopartıyor. Caner'le annemin arasında bir sorun yok, onlar tanışıyorlar. Şükran bir anda çok değişti. Yaklaşık 6 senedir hiç görüşmüyoruz.

Şükran Ovalı

"ŞÜKRAN’A ANNEMLE GÖRÜŞ DİYE YALVARDIM"

"Şükran'a Instagram üzerinden mesaj atarak ne olur anneme ulaş diye yalvardım" diyen Deniz Sağdıç "Şükran'ın nasıl rahat uyuduğunu merak ediyorum. Bir anneyi unutarak başka yardımlar yapmanın benim için kabulü yok" dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Şükran Ovalı magazin magazin magazin haberleri