Star TV'de bir dizi daha ekran yolculuğuna başlıyor!

Dizi Haberleri Ada Masalı
Star TV'de bir dizi daha ekran yolculuğuna başlıyor!

Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz'u romantik ve keyifli bir hikayeyle ada atmosferinde seyirciyle buluşturacak yeni dizi Ada Masalı bu akşam Star'da başlıyor.

Yaz akşamları seyirciyi televizyonlarının başından alıp büyülü bir ada atmosferine götürecek olan Ay Yapım'ın yeni yaz dizisi Ada Masalı, ilk bölümüyle 15 Haziran Salı günü saat 20.00’de Star’da…

ADA MASALI 1. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Haziran, hayal ettiği Tokyo'daki pozisyon için patronuyla konuşur. Ancak isteğinin gerçekleşmesi için patronuna yardım etmesi gerekir. Kırlangıç Adası’na gidip arsasını satmamak için direnen, Ada’nın da gelişiminin önünü tıkayan huysuz adamın bir açığını bulmak zorunda kalacaktır.

 Arazi'ye giden Haziran, Poyraz ile tanışır. Poyraz, Haziran'ı turist kafilesiyle birlikte fabrikadan yollamaya çalışır. İyi bir şekilde tanışmayan ikili birbirine gıcık olur. Patronunun talep ettiği bilgiye ulaşan Haziran geri döner. Yolculuk esnasında uzun zamandır görmediği teyzesine rastlar.Vapuru kaçıran Haziran, Ada'da kalmak zorundadır. Olayların hızına yetişemeyen Haziran kendini Poyraz'la dans yarışmasında dans ederken bulur. Yaşadıklarının sonucunda patronu tarafından oyuna getirildiğini farkına varır.

 Poyraz'a zarar verdiğini anlayan Haziran, neden olduğu hatayı düzeltmek ister. Bu hatayı düzeltmek için Poyraz'a bir teklif yapmayı planlar.

Star TV'de bir dizi daha ekran yolculuğuna başlıyor! - Resim : 1

ADA MASALI DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz'un yanı sıra Ada Masalı'nın kadrosunda, İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz ve Bedia Ener bulunuyor. 

Usta ve genç isimlerin bir arada rol aldığı dizinin yönetmen koltuğundan Ali Bilgin yer alırken, dizinin senaryosu da Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak'ın kaleminden çıkıyor.

Star TV'de bir dizi daha ekran yolculuğuna başlıyor! - Resim : 2

ADA MASALI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Ada Masalı dizisi İzmir'de Sığırcık ilçesinde çekiliyor.

Kaynak: Haber Global TV

Star TV dizileri dizi dizi haberleri ada masalı ada masalı dizisi Ada Masalı dizisi haberleri Star TV