Kanal D'nin yeni yaz dizisi Baht Oyunu bu akşam başlıyor

Dizi Haberleri Baht Oyunu
Kanal D'nin yeni yaz dizisi Baht Oyunu bu akşam başlıyor

Kanal D'nin yeni yaz dizisi Baht Oyunu, ekran yolculuğuna bu akşam başlıyor. Merakla beklenen dizide Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel başrolleri paylaşıyor.

Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı ARC Film imzalı Kanal D’nin yeni dizisi “Baht Oyunu” 15 Haziran Salı akşamı saat 20:00’de ilk bölümüyle Kanal D’de ekrana gelecek.

Kanal D'nin yeni yaz dizisi Baht Oyunu bu akşam başlıyor - Resim : 1

BAHT OYUNU 1. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

İlk aşkıyla kavuşamadığı takdirde ebedi mutluluğu elinden kaçıracağına inanmış Ada, üniversitede karşısına çıkan ve ülkesine gitmemek için Türkiye vatandaşlığına ihtiyaç duyan Rüzgar’a aşık olur ve ona evlenme teklifi eder. Rüzgar için bu evliliğin tek amacı vatandaşlık almak, Ada için de ilk aşkıyla evlenerek talihini yenmektir. Ada, üniversitedeyken ailesinden habersiz evlendiği ve üç yıldır evli olduğu Rüzgar’ın Türk vatandaşlığını almasını iple çekmektedir.

Rüzgar’ın vatandaş olması ile gerçekten karı koca olacaklarını hayal etmektedir. Rüzgar’ın vatandaşlığı alacağı bu en mutlu gününde, çalıştığı kafeye gelen popüler sosyal içerik platformu Bizdeböyle.net’in kurucusu ve başyazarı Bora’yla yaşadığı tartışma nedeniyle işten atılır.  Ada, Rüzgar’ı görmek için çalıştığı şirkete gittiği sırada onu iş arkadaşı Tuğçe ile dudak dudağa görünce bütün dünyası başına yıkılır. Kara bahtının gelip onu bulduğunu düşünen Ada’yı büyük bir sürpriz beklemektedir! Kafede kavga ettiği Bora, Rüzgar’ın patronudur.

Kanal D'nin yeni yaz dizisi Baht Oyunu bu akşam başlıyor - Resim : 2

BAHT OYUNU KONUSU

Baht Oyunu', ilk aşkıyla mutluluğu yakalayamazsa sonsuza kadar mutsuz olacağına inanan Ada'nın hikayesini seyircilerle buluşturacak. Ada, hayatında duygulara yer olmayan Bora ile tanışınca inançlarını tekrar sorgulayacak ve gerçek aşkı keşfedeceği masalsı bir yolculuğa çıkacak.

Gerçek aşkı bulmak için önce onu kaybetmesi gereken Ada, mirasçısı olduğuna inandığı ailesinin kadınları üzerindeki kötü bahtı kırıp gerçek aşkın tahtına oturabilecek mi?

Kanal D'nin yeni yaz dizisi Baht Oyunu bu akşam başlıyor - Resim : 3

BAHT OYUNU OYUNCULARI KİM?

Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in başrollerde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda, kadrosunda İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan, Tuğba Çom, Anıl Çelik, Ozan Dağgez, İrem Yüksel, Emrah Ben, Suğdem Gözalır ve Altan Erkekli yer alıyor. 

Kaynak: Haber Global TV

dizi dizi haberleri baht oyunu dizisi baht oyunu Baht Oyunu dizisi haberleri Baht Oyunu 15 Haziran Baht Oyunu konusu baht oyunu oyuncuları kim Kanal D kanal d dizileri