Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu Demet Akalın'dan ilginç yorum! '4. dalga gelip...'

Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu Demet Akalın'dan ilginç yorum! '4. dalga gelip...'

Geçtiğimiz günlerde Star TV'den Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfak'ta programına transfer olan Demet Akalın, bir sosyal medya kullanıcısının "Bir popstar niye yemek programı sunar" eleştirisine verdiği yanıtla dikkat çekti.

Star TV'nin sabah kuşağında yayınlanan programı final yapan Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde kavgalı olduğu Seda Sayan'ın sunuculuğunu yaptığı Gelinim Mutfak'ta programının yeni sunucusu oldu. 

Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu Demet Akalın'dan ilginç yorum! '4. dalga gelip...' - Resim : 1

Akalın, Kanal D'de yayınlanan programının müjdesini sosyal medya hesanından duyurdu. 

Ünlü şarkıcının haberi paylaşmasından sonra sosyal medyada çok fazla yorum alan ünlü isim gelen yorumları da yanıtsız bırakmadı.

Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu Demet Akalın'dan ilginç yorum! '4. dalga gelip...' - Resim : 2

‘Gelinim Mutfakta’ programının yeni sunucusu olan Demet Akalın “Bir popstar niye yemek programı sunar” eleştirisine şu yanıtı verdi:

 "Allah'a şükür kıskanılacak yerin tam da ortasında oturuyorum. Eylül'de 4. dalga gelip eve kapanınca göreceğim sizi. Bol bol izleyin!"

NE OLMUŞTU?

Demet Akalın, Star TV'de Alişan'la beraber hazırladığı sabah programın bitmesinin nedeni olarak Seda Sayan'ı görmüştü.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Seda Sayan, "Kimsenin ekmeğiyle oynamadım, oynamam" diyerek kendisini savunmuştu. Programlarının bitmesiyle kendisinin bir ilgisi olmadığını belirten Sayan, "TV ile yapılan anlaşmanız bitmiş 1 hafta önce. Sorduğumda 'sorun yok, anlaşabilirsin' mesajın elimde duruyor, komik olmayın. Sizi kovmadılar anlaşmanız bitti" demişti.

Kısa süre sonra Akalın ise, "Seni sever sayarız! 21 Mayıs 17.33'te 'Sakın inanmayın böyle abuk sabuk haberlere canlı yayın yapamam çocuklar' diye mesaj attın. Ben de, 'Sıkıntı yok' dedim. Cuma günü program bitişi, 'Ben başlıyorum' diye sormadan mesaj attın. Biz ekiple ağlarken bu mesaj... Cenaze evine davulla gidilmez. Sen bunu daha iyi bilirsin. Profesyonellikte her şey olur. Son açıklamam ama beni seninle yanak yanağa göremezler. Bilgine" diye Sayan'a karşılık vermişti. 

Kaynak: Haber Global TV

Demet Akalın magazin koronavirüs Gelinim Mutfakta Kanal D