Seda Sayan'dan Demet Akalın'a gündem yaratacak sözler: 'Ben her zaman kazandırırım!'

Seda Sayan'dan Demet Akalın'a gündem yaratacak sözler: 'Ben her zaman kazandırırım!'

Seda Sayan'ın Star'a transfer olmasının ardından kavgalı olduğu Demet Akalın, Gelinim Mutfakta programıyla anlaştı. Eski programını Demet Akalın'a kaptıran Seda Sayan'dan gündem yaratacak bir gönderme geldi.

Star TV'de Alişan ile sabah programı sunan Demet Akalın, geçtiğimiz haftalarda yaz aylarında konserlere çıkacağı gerekçesiyle yayının final yaptığını açıklayarak ekrana veda etmişti. Bu olayın ardından Seda Sayan da Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta programının sunuculuğunu bırakarak Star TV'ye transfer olunca iki ünlü ismin arası açılmıştı.

Demet Akalın, Star TV'de Alişan'la beraber hazırladığı sabah programın bitmesinin nedeni olarak gördüğü Seda Sayan'ı Instagram'da engellemişti.

Bu kanal transferleri sonrası birbirlerine ağır ithamlarda bulunan Demet Akalın ile Seda Sayan cephesinde son olarak şaşırtan bir gelişme daha yaşandı. Instagram hesabından bir fotoğraf paylaşan Akalın, Seda Sayan'ın ayrıldığı Gelinim Mutfakta programının yeni sunucusu olduğunu duyurdu.

Seda Sayan'dan Demet Akalın'a gündem yaratacak sözler: 'Ben her zaman kazandırırım!' - Resim : 1

"EKMEK ALMAM, HER ZAMAN KAZANDIRIRIM"

Bu gelişmenin ardından gözler Seda Sayan'a çevrilmişti. 

Gazete Magazin'in Demet Akalın'ın Kanal D'ye transfer olmasıyla ilgili Instagram sayfasında yaptığı haber paylaşımına, Seda Sayan'dan olay bir yorum geldi. Sayan, şu ifadeleri kullandı:

"Hayırlı olsun. Ekmek almam, her zaman kazandırırım."

Seda Sayan'dan Demet Akalın'a gündem yaratacak sözler: 'Ben her zaman kazandırırım!' - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

Seda Sayan Demet Akalın magazin haberleri Gelinim Mutfakta