Seni Çok Bekledim bu akşam var mı? Yeni bölüm ne zaman?

Dizi Haberleri Seni Çok Bekledim
Seni Çok Bekledim bu akşam var mı? Yeni bölüm ne zaman?

Her Cuma saat 20.00 Star TV'de izleyici karşısına çıkan Seni Çok Bekledim dizisinin kanalın yayın akışında yer almaması dikkat çekti. Peki, merakla beklenilen Seni Çok Bekledim 12. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun başrollerde yer aldığı Seni Çok Bekledim dizisi sezona iddialı bir giriş yapsa da, istenilen reytingleri alamaması nedeniyle final yapmaya hazırlanıyor.

28 Nisan'da final yapacağı açıklanan Seni Çok Bekledim 12. bölümün bu akşam ekrana gelmesi bekleniyordu. Ancak dizinin Star TV'nin yayın akışında yer almaması 'Seni Çok Bekledim bu akşam var mı?', 'Seni Çok Bekledim yeni bölüm ne zaman' sorularının gündeme gelmesine neden oldu. 

SENİ ÇOK BEKLEDİM  BU AKŞAM VAR MI?

Seni Çok Bekledim 12. bölümü ile bu akşam (16 Nisan 2021) ekranlara gelmesi bekleniyordu. Ancak Volkan Konak'ın sunumu ile Kuzeyin Oğlu Volkan Konak programı bu akşamdan itibaren Star TV’de başlayacağı için dizinin yayın günü değişti. 

SENİ ÇOK BEKLEDİM YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Seni Çok Bekledim'in resmi Instagram hesabından yapılan duyuruda, yeni bölümün 21 Nisan Çarşamba akşamı ekranlara geleceği belirttildi. Ayrıca dizinin yayın günün de değiştiği açıklandı. 

Seni Çok Bekledim'in yeni bölümleri her Çarşamba saat 20.00'de yayınlanacak. 

Seni Çok Bekledim bu akşam var mı? Yeni bölüm ne zaman? - Resim : 1

SENİ ÇOK BEKLEDİM DİZİSİNİN KONUSU

3 Mart 1992. Eren ailesinin büyük bir depremle dağıldığı tarih. Kadir Eren, 17 yaşında öldü sanılıp diğer cesetlerin yanına konulurken açar gözlerini. Hayata dönmüştür dönmesine ama canından çok sevdiği babasını kaybetmiştir. Annesi başka bir adamla evlenmiştir. Kadir bir daha tutunamaz hayata, hep bir şeyler eksiktir. Ta ki Ayliz'i görünceye kadar... O gün parmağından çıkarmadığı babasının yadigarı yüzüğü yuvarlanıp Ayliz'in ayaklarının dibine gelir. Tıpkı babasının yüzüğünün annesine gelmesi gibi. O andan itibaren hayat onları hep bir araya getirir. Bu karşılaşmalar Kadir'i her seferinde Ayliz'e daha da yakınlaştırsa da Ayliz'i ürkütmektedir. Çünkü Ayliz bir başkasıyla evlenmek üzeredir. İki ailenin iç içe geçmiş kirli sırları bir bir ortaya çıkarken, Kadir ve Ayliz'in aşkı bu sınavdan geçebilecek mi?

SENİ ÇOK BEKLEDİM DİZİSİ OYUNCULARI

Seni Çok Bekledim dizisi oyuncuları arasında Özcan Deniz, İrem Helvacıoğlu, Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Hakan Ummak, Sibel Şişman, Gürkan Güzeyhuz, Şehsuvar Aktaş, Mehmet Ulay, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç, Damla Makar gibi isimler bulunuyor.

Kaynak: Haber Global TV

Star TV dizileri seni çok bekledim dizisi Özcan Deniz İrem Helvacıoğlu Seni Çok Bekledim ne zaman final yapacak dizi haberleri