Kazara Aşk dizisine bomba transfer

Dizi Haberleri Kazara Aşk
Kazara Aşk dizisine bomba transfer

Star TV'nin yaz dizisi Kazara Aşk'nın oyuncu kadrosuna Hakan Meriçliler katıldı. Ünlü oyuncu, dizinin 8. bölümünden itibaren oyuncu kadrosuna dahil olarak, 'Haldun' karakterini canlandıracak.

Sevilen dizi Kazara Aşk’ın oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu. Usta oyuncu Hakan Meriçliler dizide, Nazlı’nın (Selin Işık) Amerika’da yaşayan ve bir kongre nedeniyle Türkiye’ye gelen babası Haldun karakterini canlandıracak. Daha önce de birçok önemli projede yer alan Hakan Meriçliler, seyirciyi farklı bir serüvenin içine sokacak.

Kazara Aşk dizisine bomba transfer - Resim : 1

Canlandıracağı ‘Haldun’ karakteri hakkında konuşan Hakan Meriçliler; “Kazara Aşk’ta Amerika’da yaşayan doktor Haldun’u canlandırıyorum. Bir kongre nedeniyle İstanbul’a gelen ve kızı Nazlı’yla buluşan Haldun, damadı Civan’la (Ümit Kantarcılar) tanışıyor ve kendisini olaylar zincirinin içinde buluyor. Haldun Bey’in seyircilerin keyifle izlediği bu diziye ayrı bir renk katacağını umuyorum” dedi.Yapımcılığını Koliba Film adına Ata Türkoğlu’nun üstlendiği Kazara Aşk’ın yönetmenliğini Sadullah Celen üstleniyor. Dizinin senaryosunu ise; Bekir Baran Sıtkı ve Rana Mamatlıoğlu kaleme alıyor. Bir kaza sonucu tanıştıktan sonra yaşamlarında yeni bir sayfa açılan gençlerin öyküsünü anlatan Kazara Aşk’ta, Ümit Kantarcılar ‘Civan’, Sude Zülal Güler ise ‘Şimal’ karakterini canlandırıyor.

Kazara Aşk her perşembe saat 20.00’de Star’da.

Kazara Aşk dizisine bomba transfer - Resim : 2

HAKAN MERİÇLİLER KİMDİR?

Hakan Meriçliler 29 Ocak 1968 tarihinde İzmir’de doğdu. Senaristliğini Gülse Birsel’in yaptığı Kanal D ekranlarında yayınlanan Yalan Dünya adlı dizide canlandırdığı "Çağatay Koçtuğ" karakteriyle tanındı.

Hakan Meriçliler’in ailesi Selanik ve Girit göçmenidir. Annesi Yunan olan oyuncu İzmir’de büyüdü. Lisedeyken çeşitli tiyatro gruplarında yer alan oyuncu 1995 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi tiyatro oyunculuk bölümünden mezun oldu.

2000 yılında Sivas Devlet Tiyatrosuna stajyer sanatçı olarak atandı ve Devlet Tiyatrolarında sanatçı olarak görev almaya başladı. 2010 yılında Trabzon Devlet Tiyatrosu'na tayin oldu. Devlet Tiyatroları bünyesinden görev aldığı süre içerisinde Tiyatro Dot gibi özel tiyatrolarda çalışmalar yaptı.

Kaynak: Haber Global TV

Star TV dizileri dizi haberleri Kazara Aşk dizisi dizi