Baht Oyunu dizisinde dengeler değişiyor

Dizi Haberleri Baht Oyunu
Baht Oyunu dizisinde dengeler değişiyor

Kanal D'nin, yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu'nun yaptığı, ARC Film imzalı dizisi 'Baht Oyunu', 17 Ağustos Salı akşamı 9. bölümüyle ekrana gelecek.

Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in başrollerde yer aldığı Baht Oyunu dizisinin yeni bölümleri merakla bekleniyor. 

Baht Oyunu dizisinde dengeler değişiyor - Resim : 1

BAHT OYUNU 9. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Şirkette Bora’nın işe yeni bir asistan alacağı haberi dolaşmaya başlar. Yerini kaybetmek istemeyen Ada, Tuğçe ile güçlerini birleştirerek asistan adaylarını elemeyi başarır ancak aniden ortaya çıkan sürpriz bir aday tüm planlarını bozar.

Bora’nın çocukluk arkadaşı Meltem, asistan göreviyle işe başlar. Meltem ve Bora’nın samimiyeti Ada’yı çileden çıkarırken, Meltem’in şüpheli tavırlarını fark eden Ada, durumu Tuğçe’ye açıp yardım ister. 

Ada ve Tuğçe, Meltem’i takibe alıp bir açığını yakalamaya çalışır. Ada, Bora’yı Meltem konusunda uyarır ancak Bora, Ada’nın kıskançlık ettiğini düşünür. Bunun üzerine Ada, Meltem’in gerçek yüzünü Bora’ya göstermek için kolları sıvar. 

‘Baht Oyunu’, 9. bölümüyle 17 Ağustos Salı akşamı 20.00’de Kanal D’de...

BAHT OYUNU DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

'Baht Oyunu', ilk aşkıyla mutluluğu yakalayamazsa sonsuza kadar mutsuz olacağına inanan Ada'nın hikayesini seyircilerle buluşturacak. Ada, hayatında duygulara yer olmayan Bora ile tanışınca inançlarını tekrar sorgulayacak ve gerçek aşkı keşfedeceği masalsı bir yolculuğa çıkacak.

Gerçek aşkı bulmak için önce onu kaybetmesi gereken Ada, mirasçısı olduğuna inandığı ailesinin kadınları üzerindeki kötü bahtı kırıp gerçek aşkın tahtına oturabilecek mi?

Kaynak: Haber Global TV

dizi dizi haberleri kanal d dizileri baht oyunu dizisi Baht Oyunu dizisi haberleri Baht Oyunu 9. bölüm özeti baht oyunu oyuncuları kim Baht Oyunu dizisi konusu