Sosyal medya Mert Yazıcıoğlu'nu konuşuyor! "Bu kadar mı gerçekçi oynanır..."

Haberglobal.com.tr
Magazin Haberleri Kızıl Goncalar Sosyal Medya
Sosyal medya Mert Yazıcıoğlu'nu konuşuyor! "Bu kadar mı gerçekçi oynanır..."

Gold Film'in Fox TV için çektiği Kızıl Goncalar dizisi yayınlandığı günden beri gündemden düşmüyor. Son olarak Mert Yazıcıoğlu'nun bir sahnesi diziye damga vurdu. Oyuncunun performansı çok beğenildi. Sosyal medyada söz konusu sahneye yorum yağdı.

Kızıl Goncalar dizisi 18 Aralık 2023 Pazartesi akşamı yayın hayatına başlamıştı. Dizi daha ilk bölümüyle çok konuşulmuştu.

Kızıl Goncalar dizisi dün akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin bir sahnesi çok konuşuldu. Dizide Cüneyt (Cüneyd) karakterini canlandıran Mert Yazıcıoğlu'nun "Cüneyt nerede" diyerek seslendiği sahne gündem oldu.

Sosyal medya Mert Yazıcıoğlu'nu konuşuyor! "Bu kadar mı gerçekçi oynanır..." - Resim : 1

Mert Yazıcıoğlu'nun müthiş performansı alkış topladı. Yazıcıoğlu'nun performansına yorum yağdı.

"Bayıldım muhteşem oyunculuk", "Cüneytim benim ya, olağanüstü oyunculuk", "Bu kadar mı gerçekçi oynanır tebrikler", "İnanılmazdı", "Ben bayılıyorum buna" gibi yorumlar yapıldı.

Sosyal medya Mert Yazıcıoğlu'nu konuşuyor! "Bu kadar mı gerçekçi oynanır..." - Resim : 2

Kızıl Goncalar dizisi pazartesi akşamları yeni bölümleriyle izleyicilerle buluşuyor. Ömür Atay'ın yönetmenliğini yaptığı dizinin senaryosunu ise Şükrü Necati Şahin kaleme alıyor. Mert Yazıcıoğlu ise dizide Cüneyt karakterini canlandırıyor.

Sosyal medya Mert Yazıcıoğlu'nu konuşuyor! "Bu kadar mı gerçekçi oynanır..." - Resim : 3

Kızıl Goncalar, seküler bir Atatürkçü olan Levent (Özcan Deniz) ve mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’in (Özgü Namal) kaderlerinin kesişmesini konu alırken, inanç ve fikir ayrılıklarına rağmen "evlat" söz konusu olduğunda anneliğin/babalığın birleştirici gücü konusu ele alıyor.