Sons of Anarchy dizisinin sevilen ismi hayatını kaybetti!

Magazin Haberleri ABD 2021'de hayatını kaybeden ünlüler
Sons of Anarchy dizisinin sevilen ismi hayatını kaybetti!

Sons of Anarchy dizisinin oyuncusu William Lucking hayatını kaybetti. Lucking 80 yaşındaydı.

FX drama dizisi Sons of Anarchy'de eski tarz motorcu Piney Winston'ı canlandıran karakter oyuncusu William Lucking 80 yaşında hayata gözlerini yumdu. 

18 Ekim'de Las Vegas'taki evinde hayatını kaybeden dünyaca ünlü oyuncu Lucking'in ölüm haberini; eşi Sigrid Insull Lucking duyurdu.

Lucking'in eşi yaptığı açıklamada "William sık sık sert ve güçlü adamlar oynasa da, gerçek hayatında siyaset ve güncel olaylar hakkında tartışmayı, felsefe ve fizik tartışmayı ve sanat ve şiir hakkında iyi fikirler ileri sürmeyi seven parlak bir zekaya sahip zarif bir adamdı" ifadelerini kullandı. 

Sons of Anarchy dizisinin sevilen ismi hayatını kaybetti! - Resim : 1

Lucking'in aktör arkadaşı Stephen Macht ise şu ifadeleri kullandı:

"Bill Lucking, 46 yıllık bir arkadaştı. Karısı Sigrid Lucking bu ölüm ilanını yazdı. Bill gerçekten bir “aslan”dı ve hatırası her zaman bir nimet olarak kalacak! Amerikalı aktör William Lucking, 18 Ekim 2021'de Las Vegas'taki evinde öldü.

1941'de Michigan'da doğan William, 1950'lerin başında ailesiyle birlikte Kaliforniya'ya taşındı. UCLA'dan edebiyat diplomasıyla mezun olduktan sonra, Pasadena Playhouse'da tiyatro sanatlarında ileri eğitimlerini tamamladı. Film ve televizyonda uzun ve kalıcı bir kariyere sahip oldu.

William'ın Hollywood rolleri çeşitliydi. Oklahoma Crude'da (1976) Faye Dunaway ve George C. Scott, NBC'nin The A-Team'inde (1980'ler) orijinal Albay, Star Trek Deep Space 9'da (1990'lar) yeşil bir Bajoran ve son olarak Piney ile birlikte bir kabadayı oynadı. Yaşlanan bir motorcu olan Winston, ünlü FX Network dizisi Sons of Anarchy'de (2008-2011) oynuyor. William sık sık sert ve güçlü adamlar oynamasına rağmen, gerçek yaşamında siyaset ve güncel olaylar hakkında tartışmayı, felsefe ve fizik tartışmayı ve sanat ve şiir hakkında ince fikirler ileri sürmeyi seven parlak bir zekaya sahip zarif bir adamdı. Bir arkadaşın dediği gibi, "bir tepede sallanan bir kaya parçası gibi... ya da uçlarına doğru genişleyen bir balon gibi" varlığında bir tür gerilim barındıran, şair ruhuna sahip dev bir adamdı.

William, eski bir kostüm tasarımcısı olan ve birçok güzel macerayı paylaştığı 25 yıllık eşi Sigrid Insull Lucking tarafından hayatta kaldı. Ayrıca Juliana'nın kocası ve iki kızı Quinlan ve Lilian ile birlikte iki kızı Marjet Lucking ve Juliana Ryan tarafından hayatta kaldı. William'ın kız kardeşi Ellen Founier de Las Vegas'ta yaşıyor. William'ın çok sevilen ilk karısı Mimi, çocuklarının annesiydi ve 1996'da kanserden öldü.
Aile, onun anısına kadeh kaldırmanızı ve mirasını kutlamanızı istiyor.”

Ünlü oyuncu, en çok “Sons of Anarchy”de rol aldığı motorcu Piney Winston rolüyle tanınıyordu. Dizinin 2008'de başladığı andan 2011'deki dördüncü sezona kadar rolünü başarıyla canlandırdı. 

Ayrıca 1983'ten 1984'e kadar NBC'nin “The A-Team”inde Ordu Albay Lynch olarak rol aldı ve “Star Trek: Deep Space Nine”ın üç bölümünde yer aldı.

Yıldız ilk kez 1968'de "Ironside"ın bir bölümünde "Mission: Impossible", "The Partridge Family", "The X-Files" ve "The West Wing" dizilerinde yer aldı.

 

Kaynak: Haber Global TV

ölüm vefat son dakika 2021'de hayatını kaybeden ünlüler