Songül Karlı'dan şaşırtan itiraf: Reyting uğruna yaptım

Songül Karlı'dan şaşırtan itiraf: Reyting uğruna yaptım

Şarkıcı Songül Karlı, katıldığı bir YouTube programında, eski eşi Metin Yüncü hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Ünlü şarkıcı Songül Karlı, magazin gazetecisi Ali Eyüboğlu'nun YouTube'da yayınlanan Magazin Noteri programına konuk oldu.

Kendisini 30 milyon TL zarara uğrattığını iddia ettiği eski eşi Metin Yüncü yüzünden aylarca hacizlerle boğuştuğunu ifade eden Karlı, Magazin Noteri'nde gündem olan açıklamalarda bulundu.

Songül Karlı'dan şaşırtan itiraf: Reyting uğruna yaptım - Resim : 1

Ünlü şarkıcı, "FOX’ta yaptığımız Su Gibi programı bir kere 89’uncu olunca yapımcılar geldi, ‘Artık evleneceksin’ dedi ve böyle gelişti. Yoksa Metin Yüncü, çok gördüğüm, tanıdığım ve sevdiğim bir insan da değildi. Dört yıllık evliliğimizde bir sene bile evde değildi; 40 kere kapıya koydum kolilerini" dedi. 

Songül Karlı'dan şaşırtan itiraf: Reyting uğruna yaptım - Resim : 2

"ERKEKLER ÇOK İYİ TİYATROCU"

Üç evliliğinin hüsranla bitmesinin altında yatanın erkeklerin maske takarak gerçek yüzlerini gizlemesi olduğunu vurgulayan Karlı, şunları söyledi:

"Adam yok adam. Oturduğum sitede birçok manken, oyuncu, şarkıcı var, hepsi yalnız. Birçok güzel ve çalışkan kadın var, adam yok. Piyasadaki erkekler çok iyi tiyatrocu, oynuyor hepsi. Bir sürü ünlü kadınla birlikte olmak ve skor yapmak peşindeler. Son kocam bile meşhur olma derdindeydi."

Songül Karlı'dan şaşırtan itiraf: Reyting uğruna yaptım - Resim : 3

"TÜRKÜCÜ YAPINCA OLMUYOR MU?"

Son günlerde sosyal medya hesabından spor yaptığı anları paylaşan Karlı, gündem olan pozları hakkında şöyle konuştu:

"Benim gibi spor yaparken çekilmiş fotoğraf ve videolarını paylaşan birçok manken ve dizi oyuncusu var. Türk Halk Müziği sanatçısı olmam mı problem? Herkes yapınca oluyor da türkücü yapınca mı olmuyor? Sanki türkücülere çok saygı duyuluyor? Spor yapmam eleştirilecek değil, övülecek bir şey. Ayrıca iddia edildiği gibi sütyensiz değilim o fotoğrafların hiçbirinde."

Songül Karlı'dan şaşırtan itiraf: Reyting uğruna yaptım - Resim : 4

Bir dönem Songül Karlı, FOX TV'de Uğur Arslan ile evlilik programı olan 'Su Gibi'yi sunuculuğunu üstlenmişti. 

Kaynak: Haber Global TV

Songül Karlı magazin haberleri