Songül Karlı yine iddialı... Bu kez de spor yaptığı anları paylaştı

Songül Karlı yine iddialı... Bu kez de spor yaptığı anları paylaştı

Eski eşi Metin Yüncü'yle sıkıntılı bir dönem yaşayan ve 'Kuru ekmeğe muhtaç kaldım' diyen Songül Karlı, spor yaptığı anları sosyal medya hesabından yayınladı.

Eski eşi tarafından dolandırıldığını iddia eden Songül Karlı, yaşadığı zor günleri geride bıraktı. Şu sıralar art arda yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Karlı, bu kez de spor pozuyla gündem oldu. 

Fit görünümüyle dikkat çeken Songül Karlı yeni pozunu "Günaydın Canım" notuyla paylaştı. Karlı'nın paylaşımı beğeni topladı.

Songül Karlı yine iddialı... Bu kez de spor yaptığı anları paylaştı - Resim : 1

MİNİ ETEKLİ POZU OLAY YARATTI

Instagram'ı oldukça aktif kullanan Karlı, geçtiğimiz günlerde ise siyah mini elbisesiyle poz verdi. Mini elbisesiyle ve dekoltesiyle dikkat çeken Karlı paylaşımına, "Yoldayım bekleyin biraz" notunu düştü.

Songül Karlı yine iddialı... Bu kez de spor yaptığı anları paylaştı - Resim : 2

Estetik iddialarıyla da sık sık magazin gündemine gelen Karlı, "Sadece göğülerimi küçülttüm" açıklamasında bulunmuştu.

Songül Karlı yine iddialı... Bu kez de spor yaptığı anları paylaştı - Resim : 3

ESKİ EŞİ TARAFINDAN DOLANDIRILDIĞINI İDDİA ETTİ

Eski eşi Metin Yüce tarafından dolandırıldığını iddia eden Songül Karlı, yaşadığı olayları gözyaşları içerisinde anlatmıştı. 5 yıllık evliliğinde 4 kez ayrılmak istediğini ve 4 kez dayak yediğini belirten Karlı, eski eşinin "Sen burada oturacaksın bana çocuk yapacaksın seni öldürürüm, gebertirim" diyerek kendisinş tehdit ettiğini iddia etmişti. Hem fiziki hem sözlü şiddete uğradığını ve bütün mal varlığını kaybettiğini söyleyen Karlı, "Çocuğumla bir ekmeğe muhtaç kaldım. Evladım meyve suyu istediğinde bile, 'bakkallar kapalı' diye yalan söylemek zorunda kaldım. Bakkala gidemediğimiz için evimizde pilav ve su vardı. Bu süreçte bana tek yardım eden isim Latif Doğan oldu. Evimin mutfak alışverişini dahi yapıp, bize para bırakırdı" diyerek gözyaşı dökmüştü. 

Songül Karlı yine iddialı... Bu kez de spor yaptığı anları paylaştı - Resim : 4

"35 MİLYONLUK KAYBIM VAR"

35 milyonun üzerinde bir kaybı olduğunu dile getiren Songül Karlı, "Bana kendisinin MİT çalışanı olduğunu söyledi. Arsamdan, arabama, mücevherlerimden ziynet eşyalarıma kadar her şeyi elimden aldı. Şimdi evladımı nasıl geçindireceğim korkusuyla yaşıyorum. Aklımda olan tek şey o. Yıllarımın birikimimi elimden aldı. Artık bu yaşadığım süreçten sonra anne babama dahi güvenemez oldum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Global TV

Songül Karlı sosyal medya magazin haberleri Songül Karlı pozları