Songül Karlı'dan 'Kocamı elimden aldı' iddiasına flaş yanıt

Songül Karlı'dan 'Kocamı elimden aldı' iddiasına flaş yanıt

Ünlü türkücü Songül Karlı, eski eşi Metin Yüncü'nün yıllar önce evlenip boşandığı Mediha Ersoy'un iddiaları hakkında sosyal medyadan açıklama yaptı.

Şarkıcı Songül Karlı ile evliliği 2017 yılında biten Metin Yüncü'nün eski eşi Mediha Ersoy, katıldığı bir canlı yayında olay yarattı.

Songül Karlı'dan 'Kocamı elimden aldı' iddiasına flaş yanıt - Resim : 1

“EŞİME BAKIŞLARI FARKLIYDI”

Mediha Ersoy'un, Songül Karlı için "Aile dostumuzdu. Ailecek sohbet ederken bile benim eşime bakışları farklıydı. Bana mesaj geldi. Eşin seni Songül Karlı ile aldatıyor yazıyordu. Ben konduramadım. Biz evliyken birlikteliklerine devam etmişler. İnanmadım ben ama araştırdım o mesajı atan abisi çıktı. Ya abisi attı ya kendisi oradan bana attı mesajı. Bence Songül Karlı idi.

Songül Karlı, Metin'in peşinden 5-6 ay koşmuş. Kendi de verdiği söyleşide söylüyor zaten. Bakmış adam yüz vermiyor sonra kendisi yine ısrar etmiş” sözleri olay yarattı. 

Songül Karlı'dan 'Kocamı elimden aldı' iddiasına flaş yanıt - Resim : 2

“PROGRAMI BASMAK İSTEDİM”

Metin Yüncü'nün eski eşi Ersoy, "Programı çok basmak istedim ama çocuğum vardı ailem engel oldu" dedi.

"KİMSENİN PEŞİNDE DEĞİLDİM"

Mediha Ersoy'un söz konusu iddialarını canlı yayında dinleyip yanıt vermekte gecikmeyen Karlı, programının yorumcusu Tayyar Işıksaçan'a mesaj atarak "Kadını hiç tanımıyorum. Bir yemekte karşılaştık ve hayranım olduğu için de fotoğraf çektirdik. Ben kimsenin peşinde falan değildim" dedi.

Songül Karlı'dan 'Kocamı elimden aldı' iddiasına flaş yanıt - Resim : 3

“KORUMA KARARI ALDIRDIK”

Songül Karlı, Mediha Ersoy'un magazin haberlerine bomba gibi düşen iddialarına sosyal medya hesabından yeni bir yanıt verdi. 

47 yaşındaki türkücünün avukatı, "Bir TV programında kamuoyunu aldatmaya yönelik algı çalışmalarına itibar etmediğimizi, söz konusu iddiaların gerçeği yansıtmadığını beyan eder, şüphaliler Metin Yüncü ve Mediha Gülcan Ersoy'a karşı Beykoz Aile Mahkemesi'nden 'koruma kararı' alındığını bildirmek isteriz" açıklamasını yaptı.

Songül Karlı'dan 'Kocamı elimden aldı' iddiasına flaş yanıt - Resim : 4

Sunuculuğunu üstlendiği evlilik programında Metin Yüncü ile reyting uğruna evlendiğini itiraf ederek herkesi şoke eden Karlı, eski eşinin kendisine 30 Milyon TL zarara uğrattığını iddia etmişti.

Kaynak: Haber Global TV

Songül Karlı Songül Karlı'nın eşi Songül Karlı'nın eski eşi Metin Yüncü Songül Karlı haberleri Mediha Ersoy kimdir Metin Yüncü kimdir magazin haberleri