Yonca Evcimik'in acı günü! Annesini kaybetti

Yonca Evcimik'in acı günü! Annesini kaybetti

Ünlü şarkıcı Yonca Evcimik'in annesi Kadriye Evcimik hayatını kaybetti.

Yonca Evcimik’in annesi Kadriye Evcimik bugün Bodrum’da vefat etti. Kadriye Evcimik’in yaşlılığa bağlı sebeplerden dolayı hayatını kaybettiği öğrenildi.

Ünlü şarkıcı, acı haberi sosyal medyadan şu ifadelerle duyurdu: 

"Canımız annemiz, Cumhuriyet kadını Kadriye Evcimik'i kaybettik. Annemizi son yolculuğuna 6 Ağustos Cuma günü saat 17:00'de İstanbul Şakirin Camii'nde kılınacak cenaze namazına müteakip Karacaahmet Mezarlığına defnedeceğiz."

Yonca Evcimik'in acı günü! Annesini kaybetti - Resim : 1

YONCA EVCİMİK KİMDİR?

Yonca Evcimik, 16 Eylül 1963 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Yüksek Bale Bölümü’nden mezun olmuştur.

1978-1990 yılları arasında müzikallerde profesyonel dansçı ve şarkıcı olarak çalıştı. Aynı tarihlerde birçok tiyatroda oyunculuk yaptı. Tiyatro ve müzik kariyerine başlamadan önce bir hayat sigorta şirketi için bir satış temsilcisi olarak çalışan Yonca Evcimik, 1991 yılında Yonca Evcimik ilk albümü Abone’yi piyasaya sürdü. Bu albüm 2009 yılında açıklanan rakamlara göre 2 milyon 800 bin satış rakamına ulaşmıştır. Albüme adını veren Abone isimli şarkı Türk pop müziğinin milat şarkısı olarak görülmektedir.

Kaynak: Haber Global TV

Yonca Evcimik Yonca Evcimik'in annesi öldü magazin haberleri Kadriye Evcimik