Bomba iddia! Hadise ve Mehmet Dinçerler evlendi

Hadise Magazin Haberleri
Bomba iddia! Hadise ve Mehmet Dinçerler evlendi

Hadise ve Mehmet Dinçerler sessiz sedasız evlendi. Geçtiğimiz günlerde hamile olmadığını söyleyen Hadise düğünde çok net bir yasak getirdi. İddiaya göre davetliler görüntü almamaları için tek tek uyarıldı. Ancak düğünden ilk kare kız kardeş Dinçerler'den geldi.

Kaan Yıldırım'dan ayrılır ayrılmaz iş insanı Mehmet Dinçerler ile aşk yaşamaya başlayan Hadise'nin ilişkisi gündemden düşmüyor. İmam nikahı yaptırdığı söylenen Hadise geçtiğimiz günlerde hamilelik iddialarına "Örf ve adetlerimize bağlıyız" diyerek yanıt verdi. Hadise şimdi de evlendiği iddiasıyla gündemde.

Hadise ve Mehmet Dinçerler'in dün akşam nikah masasına oturduğu iddia edildi. Nikahın aile arasında yapılan sade bir törenle gerçekleştiği konuşuluyor.

Bomba iddia! Hadise ve Mehmet Dinçerler evlendi - Resim : 1

FOTOĞRAF YASAĞI

Snob Magazin'in iddiasına göre; Çırağan Sarayı'nda birbirlerine 'evet' diyen aşıklar, sosyal medyada fotoğraf paylaşılmaması için davetlilerden ricada bulundu. Aile üyeleri ve salon yetkilileri, düğüne katılanlardan görüntü almamasını istedi.

Hadise nişanında da benzer bir yasak koymuştu. Çalışanlarına bu konuda anlaşma yaptırmış ve nişan fotoğraflarını konserinde yayınlamıştı.

DÜĞÜNDEN İLK KARE KIZ KARDEŞTEN GELDİ

Mehmet Dinçerler'in kız kardeşi Tuğba Dinçerler, Çırağan Sarayı'nda düzenlenen düğünden ilk kareleri paylaştı.
Dinçerler önce Çırağan Sarayı'nın önünde sonra da gelin çiçeğiyle verdiği bir pozu paylaştı.

Bomba iddia! Hadise ve Mehmet Dinçerler evlendi - Resim : 4

Kaynak: Haber Global TV

Hadise Mehmet Dinçerler hadise evlendi mi