Düğün öncesi 'imam nikahı' yaptıkları iddia edilen Hadise, konuyla ilgili bakın ne dedi!

Magazin Haberleri
Düğün öncesi 'imam nikahı' yaptıkları iddia edilen Hadise, konuyla ilgili bakın ne dedi!

Evlilik hazırlığında olan Hadise ile Mehmet Dinçerler'in imam nikahı kıydığı iddia edilmişti. Önceki gün nişanlısı Dinçerler'le yürüyüş yapan Hadise, konuyla ilgili sorulara, "Kimseyi ilgilendirmiyor" yanıtını verdi.

Nikah masasına oturmak için gün saydıkları konuşulan Hadise ile Mehmet Dinçerler çifti, önceki akşam Arnavutköy-Ortaköy arasında yürüyüş yaparken görüntülendi.

Hat boyunca üç kez gidip gelen ikiliden Hadise, basın mensuplarının "Son günlerde sizi sürekli yürürken görüyoruz. Düğün için form mu tutuyorsunuz?" böyle yanıt verdi.

Hadise gülerek, "İster istemez tabii. Mehmet de ben de yürüyüşü çok seviyoruz, o yüzden beraber yürüyoruz" dedi.

Evlilik öncesi imam nikahı yaptıkları iddia edilen ikili, bu yöndeki soruları yanıtsız bıraktı.

Ünlü şarkıcı, "Böyle özel konulara hiçbir zaman cevap vermedim, vermem de" diyen şarkıcı, evlilik tarihi ve yeri ile ilgili sorulara ise "Kimseyi ilgilendirmiyor" karşılığını verdi.

Mehmet Dinçlerler'in ağzını bıçak açmazken, Hadise de özel hayatı ile ilgili soruları geçiştirdi. “İş konuşalım” diyerek, projelerinden bahseden popçu, "Üç şarkı ile yaza girmeyi planlıyorum."

"Murda ile şarkımız hazır, klibimizi çekeceğiz. Burak Yeter ile şarkımızı bitiriyoruz. Onun dışında Ersay Üner’den bir şarkı geliyor."

"Çok heyecanlıyım. Güzel projeler var, deli gibi çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diğer

Hadise Mehmet Dinçerler magazin haberleri