Ünlü oyuncu kaza geçirdi, ölümden döndü!

Son Yaz
Ünlü oyuncu kaza geçirdi, ölümden döndü!

FOX TV'de yayınlanan Son Yaz dizisinde Kaan karakterini canlandıran oyuncu Erdem Şanlı, çekimlerin bitmesinden sonra aracıyla otele dönerken kaza yaptı. Genç oyucu ölümden döndü.

Son Yaz dizisinin Kaan'ı Erdem Şanlı set çıkışı aracı ile otele dönmek üzere yola çıktı. Ekip arabasıyla yola çıkan genç oyuncu kaza geçirdi.

tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Alaçatı yolunda kaza geçiren oyuncu apar topar hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavisine devam edilen Erdem Şanlı'nın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Ünlü oyuncu kaza geçirdi, ölümden döndü! - Resim : 1

ERDEM ŞANLI KİMDİR?

Erdem Şanlı, 2 Eylül 1996’da İzmir’de doğdu. Boşnak bir ailenin en büyük çocuğu, üç kardeşler. Babası özel şirkette satış temsilcisi ve spor kulübü başkanı, annesi emekli muhasebeci. 2015 yılında İstanbul Üniversitesi Radyo Sinema Televizyon bölümünü kazanıp okumak için İstanbul'a geliyor.

Önce televizyon projelerinde kamera arkasında reji olarak çalıştı. Daha sonra oyuncu Rıza Kocaoğlu oyuncu koçluğunu yaptı. İlk TV dizisi Avlu projesi oldu. Ertan Saban'ın gençliğini canlandırdı. Daha sonra 2019 yılında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Burak Sergen'in oğlu Dinçer karakterine hayat verdi.

Tims yapım şirketinin sinema Filmi olan "Kovala" da Melis Sezen'in ağabeyi Meto karakterini canlandırdı. Erdem Şanlı son olarak O3 Medyanın iddialı dizisi "Son Yaz" projesinde Kaan karakterine hayat veriyor.

Son Yaz dizisi trafik kazası