Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı hamile olduğunu açıkladı!

Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı hamile olduğunu açıkladı!

Şeyma Subaşı'nın hamile olduğu iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Instagram hesabından İngilizce paylaşım yapan Şeyma Subaşı, hem hamile olduğunu duyurdu hem de yakın zamanda evlenmeyeceklerini açıkladı.

Bir süredir Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı, Haber Global'de yayınlanan Buket Aydın ile Koltuk programında evlilik hazırlığında olduğunu duyurmuştu.

Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı hamile olduğunu açıkladı! - Resim : 1

30 yaşındaki sosyal medya fenomeninin, Kanlı Ay Tutulması paylaşımında, her pozunda eliyle karnını gizlemesi ise hamile olduğu iddialarını gündeme taşımış, takipçilerinin "Hamile sanırım", "Bebek göründü", "Göbek çıkmış", "Hamile gibi", "Kesin hamile", "Kilo da almış", "Hamile, el sürekli göbekte" şeklinde yorumlarına neden olmuştu.

Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı hamile olduğunu açıkladı! - Resim : 2

Instagram hesabından İngilizce paylaşım yapan Şeyma Subaşı, 'Bütün dünyadaki arkadaşlarım ve ailem. Son zamanlarda hamile olduğuma dair çıkan söylentileri memnuniyetle doğrulamayı ve hamile olduğumu bilmenizi isterim. Dürüst olmak gerekirse, evlenmek için acele etmemizin nedeni de buydu.

Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı hamile olduğunu açıkladı! - Resim : 3

Acele etmek için bir sebep olmadığına karar verdik. Birbirimize sevgi ve saygı duyuyoruz, şimdilik kutlamaları erteleyip hamileliğin keyfini çıkarmaya odaklanmaya karar verdik. Bütün iyi dilekleriniz ve desteğiniz için teşekkürler.

Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı hamile olduğunu açıkladı! - Resim : 4

Gelecek için heyecanlıyım." ifadelerini kullanarak, 'Kesinlikle hamile değilim, evlenmeden olmaz zaten' diyerek şimdiye kadar yalanladığı hamilelik iddialarını doğrulamış oldu.

Şeyma Subaşı daha sonra paylaşımını sildi. 

Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı hamile olduğunu açıkladı! - Resim : 5

Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı hamile olduğunu açıkladı! - Resim : 6

Hayranlarına hamile olduğunu duyurarak şok etkisi yaratan Şeyma Subaşı, "Acele etmek için bir sebep olmadığına karar verdik" sözleriyle de yakın zamanda evlenmeyeceklerini açıkladı.

Kaynak: Haber Global TV

Mohammed Alsaloussi Şeyma Subaşı