Sinem Kobal kızı Lalin'in yüzünü ilk kez gösterdi

Meslektaşı Kenan İmirzalioğlu ile mutlu bir evliliği olan Sinem Kobal, 6 aylık kızı Lalin'in yüzünü ilk kez gösterdi. İşte, doğduğu günden bu yana merak edilen Lalin bebek...

Güzel oyuncu Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, dört yıldır mutlu bir evlilik sürdürüyor. Magazin dünyasının örnek çiftleri arasında gösterilen ikilinin mutluluğu kızları Lalin'in dünyaya gelmesiye ikiye katlandı.

Sinem Kobal kızı Lalin'in yüzünü ilk kez gösterdi - Resim : 1

Babası Kenan İmirzalioğlu'nun "Annesine benziyor ama içinden de Kenan bakıyor" dediği; annesinin ise "Daha 5 buçuk aylık ama bence de bana benziyor" dediği Lalin bebek çok merak ediliyordu.

Sinem Kobal kızı Lalin'in yüzünü ilk kez gösterdi - Resim : 2

Sosyal medya hesabından günlük hayatından kareleri takipçilerinin beğenisine sunan Kobal, kızı Lalin ile ilgili paylaşım yapmıyordu. Ancak ünlü oyuncu, önceki gün bu kuralını bozdu. 

Sinem Kobal kızı Lalin'in yüzünü ilk kez gösterdi - Resim : 3

İstanbul'da önce boğaz keyfi yapan Kobal, daha sonra kızı ile ufak bir yürüyüşe çıktı. Sosyal medyadan bu anları paylaşan Kobal, 6 aylık kızı Lalin'in yüzünü gösterdi.

Sinem Kobal kızı Lalin'in yüzünü ilk kez gösterdi - Resim : 4

Anne olduktan sonra ekranlara ara veren Sinem Kobal, kızının tüm bakımıyla ilgileniyor. 

Sinem Kobal kızı Lalin'in yüzünü ilk kez gösterdi - Resim : 5

"MUHTEŞEM BİR ANNE OLDU"

Kenan İmirzalıoğlu, kızıyla ilgili, "Genel olarak annesine benziyor ama içeriden bir Kenan bakıyor" ifadelerini kullanmıştı.

Eşinin çok iyi bir anne olduğunu da sözlerine ekleyen Kenan İmirzalıoğlu, "Çok şükür sağlığı ve keyfi yerinde. Sinem, nazar değmesin muhteşem bir anne oldu. Böyle de devam eder diye düşünüyorum" demişti.

Sinem Kobal kızı Lalin'in yüzünü ilk kez gösterdi - Resim : 6

"KISKANMIYOR DEĞİLİM"

Daha önce de samimi bir itirafta bulunan oyuncu, "Çocuk doğduktan sonra ömür boyu canı yansa, korksa 'anne, anne' diyor. Bir baba adayı olarak kıskanmıyor değilim açıkçası. Olursa o da 'anne' diyecek, 'baba' diyeceğini sanmıyorum" şeklinde konuşmuştu.

Kaynak: Haber Global TV

Sinem Kobal Kenan İmirzalıoğlu sinem kobal'ın kızı lalin magazin haberleri