Sıla'dan 'canlı yayın' açıklaması: Yekten söyleyeyim...

Sosyal medya hesabından canlı yayın yapan Sıla, yayını kapattığını zannettiği sırada yaptığı hareketle tepki çekti. Ünlü şarkıcı, çıkan haberler sonrası konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Koronavirüsten korunmak adına evde kendini karantinaya alan Sıla, sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayınla sevenlerine moral konseri verdi. Konser bitiminde bağlantıyı kapattığını sanan Sıla'nın yaşadığı panik ise yüzüne yansıdı. 

Sıla'nın yaptığı bu hareket sosyal medyada büyük tepki toplayınca şarkıcı sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

İşte Sıla'nın o paylaşımı:

"Uzatmadan, yekten söyleyeyim; heyecanla, şevkle en çok da şifa niyetine yaptığım o canlı yayına türlü çirkinlik yaraştırılıyormuş. Elbet bazıları tarafından... Teknoloji kabiliyetli biri değilim, hep başka heveslerim oldu bu hayatta. 

Canlı yayını kapatmadığımı fark ettiğimde kötü niyet içermediği, aslen heyecanımdan kurtulduğumu içerdiği için ve gırgır olduğundan güldük, geçtik buna ama ah o fesat beri durur mu, o fesat! İşte biz o fesatı her daim fırsata çevirmek için burada olacağız. 

Yeni bir şarkı üstündeydik biz mesela iki gün önce. Daha başka bir şarkının temeli atıldı. Bugün iki satır var yeni defterde. Yan yana olmak gerekmiyor bunları yapmak için. Üstelik Türkçe'de yan yana ayrı yazılıyor. Bırakın kendi duvarınızdan taşanı, içeride kim bilir neler var! Salın, biz de şahit olmayalım mı?"

Sıla'dan 'canlı yayın' açıklaması: Yekten söyleyeyim... - Resim : 1

Sıla koronavirüs karantina