Ünlü oyuncu, Çukur bitmeden yeni projeye imza attı

Çukur
Ünlü oyuncu, Çukur bitmeden yeni projeye imza attı

Mayıs ayının sonunda final yapmaya hazırlanan Çukur'un Celasun'u Kubilay Aka, dizi bitmeden yeni bir projeye imza attı.

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'da ilk bölümden beri rol alan genç oyuncu Kubilay Aka, dizi daha bitmeden yeni anlaşmasını yaptı.

BİR SETTEN BİR BAŞKASINA GEÇECEK

Ünlü oyuncunun yeni dizisi Camtavanlar da yine aynı kanalda yayınlanacak. Dizinin hazırlıkları da yoğun bir tempoda devam ediyor.

Ömer Özgüner ve Kerem Çatay ikilisinin kurmuş olduğu OJO Pictures imzalı olan yeni dizinin bir yazlık proje olduğu da biliniyor. Çukur'dan sonra Kubilay Aka dinlenmeden bir setten bir başka sete geçiş yapacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Ojo Pictures’in bir projesi daha ortaya çıktı. Firma, My Sister isimli dram yapımı olan Kore dizisinin uyarlamasına hazırlanıyor.

Ünlü oyuncu, Çukur bitmeden yeni projeye imza attı - Resim : 1

KUBİLAY AKA KİMDİR?

12 Nisan 1995 yılında İstanbul’da doğan Kubilay Aka, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Havaalanı Yönetimi mezunudur. Muğla’da özel bir havalimanı şirketinde çalışırken tesadüfen keşfedilen ve Vatanım Sensin dizisinin deneme çekimlerine çağırılan Kubilay Aka, dizide Ali Kemal karakterine hayat vererek ilk oyunculuk deneyimini gerçekleştirmiştir. Show Tv ekranlarında yayınlanan; kadrosunda Dilan Çiçek Deniz, Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Ercan Kesal, Mustafa Üstündağ, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın gibi isimlerin yer aldığı Çukur dizisinde Celasun karakterini canlandırmaktadır. Kubilay Aka, 1.83 metre boyunda, 77 kilo ve Koç burcudur.

Kaynak: Haber Global TV

Kubilay Aka kubilay aka kimdir show tv dizileri dizi haberleri Çukur dizisi çukur dizisi ne zaman final yapacak çukur dizisi haberleri