Koronaya yakalanan Ramo'nun başrol oyuncusundan haber var!

koronavirüs Ramo
Koronaya yakalanan Ramo'nun başrol oyuncusundan haber var!

Show TV'nin final yapmaya hazırlanan dizisi Ramo'da başrolde yer alan Murat Yıldırım koronavirüse yakalandı. Ünlü oyuncu sağlık durumuna ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Ünlü oyuncu Murat Yıldırım, koronavirüse yakalandığını duyurdu. Instagram hesabından açıklamada bulunan Yıldırım, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

“KORONAVİRÜS BENİ DE YAKALADI”

41 yaşındaki oyuncu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Bir yıllık kovalamanın ardından evet covid beni de yakaladı. 5. günümdeyim, daha iyiyim. Çok daha iyi olacağım. Bütün dünyadan bu hastalığın gitmesi için dua ediyorum. Kendinize dikkat edin.”

Koronaya yakalanan Ramo'nun başrol oyuncusundan haber var! - Resim : 1

Koronaya yakalanan Ramo'nun başrol oyuncusundan haber var! - Resim : 2

MURAT YILDIRIM KİMDİR?

Murat Yıldırım, 13 Nisan 1979 tarihinde Konya’da dünyaya gelmiştir. Annesi ve babası aslen Mardinli olan Murat Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümü mezundur. Tiyatro ve müziğe ilgi duyan Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Oyuncuları'na (YÜO) katıldı ve 3 yıl amatör olarak tiyatroda oynadı.

Televizyonda ilk oyunculuk deneyimini 1999 yılında yayınlanmaya başlayan Ayrılsak da Beraberiz dizisi ile yaşayan Murat Yıldırım, 20 Haziran 2008'de Fırtına dizisinin setinde tanıştığı Burçin Terzioğlu ile evlendi ancak bu evlilik 4 yıl sonra sonlandı. Londra'da tanıştığı Faslı oyuncu İmane Elbani ile 13 Kasım 2016'da ikinci evliliğini yaptı.

Şimdilerde Ramo dizisiyle seyirci karşısına çıkan Murat Yıldırım, 1.82 metre boyunda, 72 kilo ve Koç burcudur.

Kaynak: Haber Global TV

koronavirüs Ramo dizisi Murat Yıldırım dizi haberleri Ramo dizisi haberleri