Ramo dizisinin başrol oyuncusu Hollywood yolcusu

Ramo
Ramo dizisinin başrol oyuncusu Hollywood yolcusu

Show TV'nin sevilen dizisi Ramo'nun başrol oyuncusu Esra Bilgiç'e Hollywood yolu göründü. Ünlü oyucunun adı, Orlando Bloom'un rol alacağı bir projede geçiyor.

Ramo’da Sibel karakterini canlandıran oyuncu Esra Bilgiç’in ünü ülke sınırlarını aştı. Bilgiç, Pakistan'ın ünlü kriket takımı Peshawar Zalmi'nin iyilik elçisi oldu.

Ramo dizisinin başrol oyuncusu Hollywood yolcusu - Resim : 1

Son dönemde yıldızı parlayan Bilgiç’e Hollywood’dan da teklif geldi. 

Show TV’de yayınlanan Ramo’da başarılı oyunculuk performansı ve güzelliğiyle dikkat çeken ünlü oyuncu, dünyaca ünlü oyuncu Orlando Bloom’un yer aldığı bir Hollywood projesinde rol alacak. Dizinin detaylarına ve Esra Bilgiç'in karakterine ilişkin herhangi bir bilgi henüz paylaşılmadı. 

ESRA BİLGİÇ KİMDİR?

14 Ekim 1992 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Esra Bilgiç, önce Hacettepe Üniversitesi’nde Arkeoloji okudu, sonrasında Bilkent'in Uluslararası İlişkiler Bölümü'ne başladı. Oyunculuk kariyerindeki ilk rolü TRT1 ekranlarında yayınlanan, başrollerinde ise Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Didem Balçın, Osman Soykut, Hülya Darcan, Hande Subaşı gibi isimlerin yer aldığı Diriliş Ertuğrul dizisidir. Burada Ertuğrul Gazi'nin eşi Halime Hatun karakterine hayat vermiştir. Kanal D ekranlarında yayınlanan ve yönetmenliğini Yusuf Pirhasan'ın üstlendiği, senaryosunu ise Melis Civelek'in kaleme aldığı Bir Umut Yeter adlı dizide Derya rolünü canlandıran 25 yaşındaki Bilgiç, 1.77 metre boyunda, 50 kilo ve Terazi burcudur.

Kaynak: Haber Global TV

Ramo dizisi Show TV dizisi Esra Bilgiç magazin haberleri Murat Yıldırım Orlando Bloom Esra Bilgiç kimdir