Kurtlar Vadisi'nin usta oyuncusu Ramo'da

Dizi Haberleri Ramo
Kurtlar Vadisi'nin usta oyuncusu Ramo'da

Show TV'nin iddialı dizisi Ramo'nun oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim daha dahil oldu. Kurtlar Vadisi'nin usta oyuncusu Atilla Olgaç'ın diziye bir bölüm konuk olacağı ortaya çıktı.

Başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in yer aldığı Ramo hem senaryosu hem de oyuncu kadrosuyla dikkat çekmeye devam ediyor.

Son olarak, Burak Demir'in diziye konuk oyuncu olarak katılmasının ardından sürpriz bir haber daha geldi. 

Kurtlar Vadisi dizisinde Kılıç rolünü canlandıran Atilla Olgaç'ın Ramo'ya bir bölüm konuk olacağı ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre, Olgaç, Ramo'da Yıldırım karakterini canlandıracak. 

Kurtlar Vadisi'nin usta oyuncusu Ramo'da - Resim : 1

Dizide Cemil karakterini canlandıracak olan Burak Demir'in ise dizide dört bölüm yer alacağı öğrenildi. 

Kurtlar Vadisi'nin usta oyuncusu Ramo'da - Resim : 2

RAMO DİZİSİNİN KONUSU

Adını diziye veren Ramo, haksızlıklara dayanamayan, zeki ve cesur bir karaktere sahiptir. Adana’nın Çukurova ilçesinde ailesiyle beraber senelerce ırgatlık yapmış olsa da günümüzde seçkin bir ailenin illegal işlerini yapmaktadırlar. Ailesinin itirazlarına rağmen isyan etmeye karar veren Ramo’nun aynı zamanda patronun kızı olan Sibel ile arasında oluşan çekim gün geçtikçe artmaktadır.

Ramo’nun asıl amacı babasının ölmesi için adamlarına emir veren Cihangir isimli kişiye ulaşmaya çalışmaktır. Bunu gerçekleştirebilmek için öncelikle kendini Adana’da kanıtlaması ve Cihangir’in sağ kolu olan Yavuz’u arkasına alması gerekmektedir. Sevdiği dostları ve ailesiyle beraber İstanbul ve Adana arasında geçen bir başkaldırışın öyküsü izleyenlere aktarılmaktadır.

RAMO'NUN OYUNCULARI KİMLER?

Ramo’nun oyuncu kadrosunda, Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, Olgun Şimşek,Yiğit Özşener, İlker Aksum, Mehmet Akif Özdemir, Devrim Özkan, Hakan Gerçek, Mehmet Yılmaz Ak yer alıyor. 

Kaynak: Haber Global TV

Show TV dizisi Ramo dizisi dizi haberleri Burak Demir Atilla Olgaç