Fenomen diziden bomba haberler art arda geldi! Çukur bitmeden yeni bir diziyle anlaştı

Çukur Dizi Haberleri
Fenomen diziden bomba haberler art arda geldi! Çukur bitmeden yeni bir diziyle anlaştı

Ekranlara sezon sonunda veda etmeye hazırlanan Çukur dizisinden sürpriz haberler geldi. Dizi kadrosuna genç oyuncu Çağla Demir dahil olurken, Çukur'un Celasun'u Kubilay Aka'nın da yepyeni bir diziyle el sıkıştığı öğrenildi.

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur dizisinin kadrosuna yeni bir isim dahil oldu.

Bu sezon ekranlara veda edeceği açıklanan Çukur'a Çağla Demir katıldı. Genç oyuncu, Çukur'da Leyla karakterini canlandıracak.

Fenomen diziden bomba haberler art arda geldi! Çukur bitmeden yeni bir diziyle anlaştı - Resim : 1

YENİ DİZİSİ BELLİ OLDU

Çukur'un final yapmaya yaklaşması setten sürpriz haberler gelmesine neden oldu. Dizinin Celasun'u Kubilay Aka daha proje bitmeden yeni dizisi için el sıkıştı. Oyuncu yine Show TV'de yayınlanacak olan bomba bir yaz projesinde yer alacak. 

Fenomen diziden bomba haberler art arda geldi! Çukur bitmeden yeni bir diziyle anlaştı - Resim : 2

Hekimoğlu'nun yapım şirketi OJO Pictures'ın çekeceği diziyi genç kuşağın yetenekli ismi Fehmi Öztürk yönetecek. "Camtavanlar" adlı dizinin yazarı ise "Ufak Tefek Cinayetler" ve "Love101" gibi ses getiren başarılı işlere imza atan Meriç Acemi...

Fenomen diziden bomba haberler art arda geldi! Çukur bitmeden yeni bir diziyle anlaştı - Resim : 3

ÇAĞLA DEMİR KİMDİR?

Çağla Demir, 1992 yılında Samsun'da dünyaya geldi. Dizi oyuncusu olan Çağla Demir , Tümay Özokur Atölye’de oyunculuk eğitimi aldı.

Bir dönem modellik yapan Çağla Demir’in ilk oyunculuk deneyimini Medcezir ile yaşadı.

2015-2017 yılları arasında yayınlanan Kara Sevda dizisinde 'Çağla' karakterine hayat verdi. Star Tv'de yayınlanan, başrolü Hande Erçel, Tolgahan Sayışman ve Berk Hakman'ın paylaştığı Siyah İnci dizisinde 'Ece' karakterini canlandırmıştır. Kocaman Ailem, Elimi Bırakma dizilerinin kadrosunda da yer aldı.

Kaynak: Haber Global TV

Çukur dizisi show tv dizileri dizi transferleri Çağla Demir Kubilay Aka