Çukur'da yeni düşman ortaya çıkıyor!

Çukur Dizi Haberleri
Çukur'da yeni düşman ortaya çıkıyor!

Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Çukur'da final yaklaşırken, olaylar daha da karışıyor. Yamaç'la Efsun'un evleneceği bölümün sonunda Çukur'un yeni düşmanı ortaya çıkıyor. İşte Çukur 4. sezon 37. bölüme dair detaylar...

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur adım adım finale yaklaşıyor.

Geçtiğimiz hafta yeni bölümü yayınlanmayan Çukur hayranları 4. sezon 37. bölümü merak ediyordu. Diziseverlerin beklediği müjde geldi. Çukur 4. sezon 37. bölümden 2. fragman yayınlandı. 

4. SEZON 37. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yamaç ile Efsun'un düğününden renkli anların görüldüğü tanıtımda çiftin mutluluğu yüzleri güldürüyor. Amca'nın yeni planı merak uyandırırken, Şahram'ın gelişi Çukur'da büyük ses getiriyor. Mahalleye yapılan saldırı nefesleri keserken, Koçovalılar ile Şahram'ın karşılaşmasında yaşanacaklar heyecanla bekleniyor.

Çukur 4. sezon 37. bölüm 24 Mayıs pazartesi akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

ÇUKUR 4. SEZON 37. BÖLÜM 2. FRAGMAN

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Karaca ve Celasun’un başına gelenleri öğrenen Çukur yasa boğulacak.

Koçovalılar, bir kez daha ölüm acısıyla sınanırken; yaşananlardan kendini sorumlu tutan Vartolu büyük bir yıkım yaşayacak. Geçmişin hesapları tek tek kapanmaya başlarken, herkes hatalarının bedeliyle yüzleşmek zorunda kalacak.

Koçovalılar ve Çukur yeniden aile olmanın sınavını verirken; Amca kendini kurtarmak için planını devreye sokacak. Kenetlenen Koçovalı kardeşler, Amca’dan intikamlarını almak için harekete geçecek. Yaşanan aksiyon dolu anlar nefesleri keserken, Amca ile Koçovalılar arasındaki büyük hesaplaşmanın sonucu merakla beklenecek.

ÇUKUR DİZİSİNİN 4. SEZON KONUSU

Koçovalılar’ın düşmanları bitmiyor. Çağatay Erdenet’ten koltuğu devralan kardeşi Arık Böke’nin mahalleye gelip Yamaç Koçovalı’nın karşısına çıkması yepyeni bir fırtınanın başlangıcı oldu. Koçovalılar ile Erdenetler arasındaki mücadele çok daha çetinleşirken Çukur'un dördüncü sezonunda büyük merakla beklenen Cengiz Erdenet’in ipleri eline alması oyunun kurallarını tamamen değiştirecek.

Kaynak: Haber Global TV

çukur ne zaman final yapıyor dizi haberleri çukur