Show TV'den Çukur için flaş karar!

Çukur Dizi Haberleri
Show TV'den Çukur için flaş karar!

Show TV'nin final yapmaya hazırlanan dizisi Çukur'un 129. bölümü diziseverler tarafından merakla bekleniyordu. Aras Bulut İynemli'nin başrolde olduğu sevilen dizinin yayın akışında beklenmeyen bir değişiklik yaşandı. İşte detaylar...

4 sezondur Show TV'de izleyici karşısına çıkan Çukur, sezonun ilk günlerinde açıklandığı üzere Haziran ayının ilk günlerinde ekranlara veda edecek.

Finale adım adım yaklaşan Çukur'un 129. yeni bölümü 17 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00'de yayınlanması bekleniyordu.

Ancak Show TV'nin aldığı kararla dizinin yeni bölümü bir hafta ertelendi. Çukur'un yerine 17 Mayıs Pazartesi akşamı Öldürme Arzusu ve Gizli Kod filmleri Show TV'de ekrana gelecek.

Çukur'un yeni bölümü ise 24 Mayıs Pazartesi 20.00'de Show TV'de olacak. Dizi 7 Haziran'da ise 131. bölümüyle final yapacak.

Show TV'den Çukur için flaş karar! - Resim : 1

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Koçovalılar, bir kez daha ölüm acısıyla sınanırken; yaşananlardan kendini sorumlu tutan Vartolu büyük bir yıkım yaşayacak. Geçmişin hesapları tek tek kapanmaya başlarken, herkes hatalarının bedeliyle yüzleşmek zorunda kalacak.

Koçovalılar ve Çukur yeniden aile olmanın sınavını verirken; Amca kendini kurtarmak için planını devreye sokacak. Kenetlenen Koçovalı kardeşler, Amca’dan intikamlarını almak için harekete geçecek. Yaşanan aksiyon dolu anlar nefesleri keserken, Amca ile Koçovalılar arasındaki büyük hesaplaşmanın sonucu merakla beklenecek.

Kaynak: Haber Global TV

Çukur dizisi dizi haberleri çukur ne zaman final yapıyor