Çukur dizisindeki o hata hayrete düşürdü

Çukur
Çukur dizisindeki o hata hayrete düşürdü

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur, dün akşam 116. bölümüyle ekrana geldi. Sezon sonunda final yapacağı açıklanan Çukur'daki devamlılık hataları dikkatlerden kaçmadı.

Ekranların sevilen dizisi Çukur'un 15 Şubat'ta yayınlanan 116. bölümünde mantık hataları gündeme geldi. 

Son birkaç bölümdür bambaşka bir çehreye bürünen Çukur'da devamlılık hataları seyircinin dikkatinden kaçmadı.

Çukur 116. bölümdeki gündüz sahnesinde tertemiz olan sokakların gece ise karla kaplı olması ve yine gündüz sahnesinde Akın Koçovalı’nın içeri girdiği anda üzerinin tamamen karla kaplı olması dikkat çekti. 

Çukur dizisindeki o hata hayrete düşürdü - Resim : 1

Bir diğer bölümde ise Akın ile karşı karşıya gelen Celesun’un yakın planda üzerinin karla kaplı olduğu görünürken geniş açıda ise kabanının tertemiz olması yine şaşırtan bir başka sahneydi.  

Çukur dizisindeki o hata hayrete düşürdü - Resim : 2

ÇUKUR'DA 116. BÖLÜMDE NE OLDU?

Çukur 116. yeni bölümü ile 15 Şubat Pazartesi akşamı Show TV'de ekranlara geldi. Yamaç'ın geri döndüğü Çukur'un yayınlanan yeni bölüm fragmanında Yamaç ve Amca’nın ilk karşılaşması heyecan dolu anlara neden oldu. Koçovalı evinde ve mahallede değişen dengeler dikkat çekti.

Çukur dizisindeki o hata hayrete düşürdü - Resim : 3

Yamaç, mahalledeki sokaklarda geçmişini ararken şaşırtıcı yeniliklerle karşılaştı.

Bir süre etrafında olup bitenleri anlamaya çalıştıktan sonra Cumali’nin karşısına çıktığında onun da çok değişmiş olduğunu gördü. Yamaç’ın geri döndüğünü duyan Kulkan, Efsun kozunu kullanmak için harekete geçti. 

ÇUKUR DİZİSİNİN 4. SEZON KONUSU

Koçovalılar’ın düşmanları bitmiyor! Çağatay Erdenet’ten koltuğu devralan kardeşi Arık Böke’nin mahalleye gelip Yamaç Koçovalı’nın karşısına çıkması yepyeni bir fırtınanın başlangıcı oldu. Koçovalılar ile Erdenetler arasındaki mücadele çok daha çetinleşirken Çukur'un dördüncü sezonunda büyük merakla beklenen Cengiz Erdenet’in ipleri eline alması oyunun kurallarını tamamen değiştirecek.

Kaynak: Haber Global TV

çukur Çukur son bölüm izle çukur izle çukur 116. Bölüm izle