Alev Alev dizisinin final tarihi belli oldu

Alev Alev Dizi Haberleri
Alev Alev dizisinin final tarihi belli oldu

Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz'in başrolleri paylaştığı Alev Alev dizisinin final tarihi belli oldu. Son kez sete çıkan dizi oyuncuları sosyal medyadan veda paylaşımları yaptı.

Fransız yapımı Le Bazar de la Charité dizisinden uyarlanan Alev Alev dizisi 28. final bölümüyle ekranlara veda edecek. 

Alev Alev dizisinin final tarihi belli oldu - Resim : 1

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği ve üç kadının hikayesini anlatan 'Alev Alev' dizisinin çekimleri sona erdi. Dizi geçtiğimiz gün final bölümü için son kez sete çıktı.

Dizinin başrol oyuncularından Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz, Instagram hesaplarından son set günlerinde çekilen kareleri paylaştı.

Alev Alev dizisinin final tarihi belli oldu - Resim : 2

'Alev Alev' dizisi 27 Mayıs Perşembe akşamı ekrana gelecek olan 28. bölümüyle final yaparak ekrana veda edecek.

Alev Alev dizisinin final tarihi belli oldu - Resim : 3

ALEV ALEV 27. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ömer Çelebi'yi kaçmadan yakalamak için gözünü karartırken, beklemediği bir isim ona destek olur. Cemre ameliyata alınan Ozan'ın yanına koşarken karşısında öfkeli Seher'i bulur.

Çelebi'den korktuğu için mahalleye de dönemeyen Cemre, kamuoyunun dikkatini üstüne çekecek bir hamle yapar. Tomris ve ekibi ameliyatta Ozan için ellerinden gelen her şeyi yaparken, Yedikule Mahallesi'nin gözü kulağı çıkacak sonuçtadır.

ALEV ALEV 28. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Alev Alev'in 28. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. 

ALEV ALEV KONUSU

Farklı dünyalardan gelen üç kadının hayatları bir yangınla birbirine bağlanır. Kocasından şiddet gören Cemre (Demet Evgar) kızıyla birlikte kurtulmaya çalışırken, Rüya (Dilan Çiçek Deniz) hayatın gerçekleriyle tanışır. Çiçek (Hazar Ergüçlü) ise kendini bulmalı ve kendi için bir şeyler yapmalıdır.

Kaynak: Haber Global TV

dizi haberleri dizi Alev Alev dizisi show tv dizileri