Sevilen dizi yurt dışına açılıyor!

Alev Alev Dizi Haberleri
Sevilen dizi yurt dışına açılıyor!

Ay Yapım'ın Show TV için çektiği Alev Alev dizisi yurt dışına açılıyor. Fransız yapımı bir dizinin uyarlaması olan Alev Alev yakında 13 ülkede yayınlanacak.

Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz gibi ünlü oyuncuların kadrosunda yer aldığı Alev Alev dizisi, yurt dışına açılmaya hazırlanıyor. Fransa yapımı "La Bazar de Charite" dizisinin modern zaman uyarlaması olan Alev Alev, 13 ülkede yayınlanacak. 

Sevilen dizi yurt dışına açılıyor! - Resim : 1

Madd Entertainment isimli şirket ile yapılan anlaşma kapsamında, sevilen dizi yakında İspanya, Romanya, Macaristan, İsrail, Ukrayna, Kazakistan, Paraguay, Honduras, Makedonya, Karadağ, Bosna Hersek, Özbekistan ve Latin Amerika'da da ekranlara gelecek. 

ALEV ALEV DİZİSİNİN KONUSU NEDİR? 

Alev Alev dizisi aslında birbirinden çok farklı olan üç kadının bir yangın sonrasında değişen hayatlarını anlatmaktadır. Cemre / Demet Evgar, eski belediye başkanıyla evlidir. Dışarıdan oldukça saygın ve kibar birisi gibi görünse de aslında karısına hem fiziksel hem de psikolojik şiddet uygulayan birisidir. Cemre de tüm imkansızlıklar içerisinde küçük kızı ile birlikte bu yaşantıdan kaçmak istemektedir.

Rüya / Dilan Çiçek Deniz ise oldukça zengin ve varlıklı bir ailenin kızıdır, aynı zamanda da avukattır. Hayatın zorlukları ile hiç karşılaşmamıştır. Çiçek / Hazar Ergüçlü ise, Rüya'nın evinde çalışmakta olan bir yardımcıdır. Üstelik de Rüya'nın en yakın arkadaşıdır. Çiçek kimsesi olmayan bir kızdır. Çok sevdiği ve onu da çok seven bir nişanlısı vardır. Kısa bir zaman sonra ise hayallerini kurduğu evlilik ile mutlu bir yuva kuracaktır. Ancak verilen bir davette çıkan bir yangın sonucunda bu üç kadının hikayesi çok fazla değişir. 

Kaynak: Haber Global TV

Alev Alev dizisi dizi haberleri Ay Yapım show tv dizileri İspanya Romanya Macaristan İsrail ukrayna Kazakistan Paraguay Honduras Makedonya Karadağ Bosna Hersek Özbekistan Latin Amerika