Alev Alev dizisinin aşıkları tozu dumana kattı!

Alev Alev Dizi Haberleri
Alev Alev dizisinin aşıkları tozu dumana kattı!

Sezonun iddialı dizileri arasında gösterilen Alev Alev'de Çiçek ile İskender'i canlandıran Hazar Ergüçlü ve Berker Güven, rakiplerini geride bırakarak 'en popüler dizi çifti' seçildi.

Somera'nın 10-17 Şubat arasında yaptığı 'En popüler dizi çifti' araştırmasına göre, Show TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi 'Alev Alev' dizisindeki Hazar Ergüçlü'nün canlandırdığı 'Çiçek' ile Berker Güven'in oynadığı 'İskender' birinci oldu.

Alev Alev dizisinin aşıkları tozu dumana kattı! - Resim : 1

Alev Alev dizisinin Çiçek ve İskender karakterlerinin, birbirinden iddialı rakiplerini geride bırakması dikkat çekti. Sosyal medyada ses getiren sonuçlar diziseverlerin oylarıyla belirlendi.

İŞTE EN POPÜLER ÇİFTLER..

1- Çiçek-İskender (Alev Alev)

2- Efsun Yamaç (Çukur)

3 - Mavi ve Sancar (Sefirin Kızı)

4 - Eda ve Serkan (Sen Çal Kapımı)

5 - Zeynep ve Barış (Doğduğun Ev Kaderindir)

ALEV ALEV KONUSU NE?

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği dizi ,değdiği tüm hayatları değiştiren alevler, bir yangının külünden yeşeren çiçekler… Kendini bulmanın, yola devam etmenin, adalet arayışı ve gerçek aşkın hikayesi…

Kadın, aile içi şiddet, adalet, güzellik gibi her an konuşulan gündelik hayatın içindeki temaları kendine özgü diliyle ele alan 'Alev Alev', verdiği anlamlı mesajları ile dikkat çekiyor.

Kaynak: Haber Global TV

Show TV dizisi Alev Alev dizisi Alev Alev Hazar Ergüçlü Berker Güven dizi haberleri