Sharon Stone'dan çarpıcı itiraf: Başrol oyuncusuyla ilişkiye girmemi istedi

Sharon Stone'dan çarpıcı itiraf: Başrol oyuncusuyla ilişkiye girmemi istedi

ABD'li aktris Sharon Stone, yıllar sonra çarpıcı bir itirafta bulundu. Ünlü oyuncu, bir film çekimleri sırasında yapımcının, başroldeki erkek oyuncuyla cinsel ilişkiye girmesini istediğini söyledi.

Dünyaca ünlü ABD’li oyuncu Sharon Stone, Hollywood dünyasını derinden sarsan 'Me too' hareketine destek verdi.

63 yaşındaki Stone, 40 yıllık oyunculuk kariyerini merkeze alan ‘The Beauty of Living Twice’ isimli bir kitap kaleme aldı. Film sektöründe yaşadıklarını ilk kez bu kadar ayrıntılarıyla paylaşan Stone çarpıcı itiraflarda da bulundu. 

Kitabında, çalıştığı bazı yapımcılara ve rol arkadaşlarına, özellikle de Temel İçgüdü filmindeki partneri Michael Douglas'a övgüler yağdıran Stone, sektörde karşılaştığı cinsel taciz vakalarına da değindi.

Sharon Stone'dan çarpıcı itiraf: Başrol oyuncusuyla ilişkiye girmemi istedi - Resim : 1

Stone, ismini vermediği bir yapımcının, filmde partnerini canlandıran rol arkadaşıyla gerçek hayatta da cinsel birliktelik yaşaması konusunda kendisine baskı yaptığını yazdı. Ünlü oyuncu, yapımcının bu isteğini ise ekranda 'kimyalarının uyumlu görünmesini' istediğini söyleyerek gerekçelendirdiğini söyledi.

"NE İLK NE DE SONDU..."

Bu isteği reddettiğini belirten Stone, bu teklifin ne ilk ne de son olduğunu, başka birçok yapımcının kendisinden rol arkadaşıyla yatmasını istediğini aktardı.Stone ayrıca, başka bir yönetmenin de kendisine yakınlaşmak istediğini, reddedince ise kendisiyle çalışmaktan vazgeçtiğini yazdı. Stone bu kişiyi ayrıca '#MeToo adayı' olarak nitelendirdi.

Sharon Stone'dan çarpıcı itiraf: Başrol oyuncusuyla ilişkiye girmemi istedi - Resim : 2

O SAHNEYE DE DEĞİNDİ

Beyaz iç çamaşırının ışıktan parlaması nedeniyle çıkartıldığını belirten Stone, çekim ekibinin kendisine mahrem yerlerinin filmde görünmeyeceğini söylediğini öne sürdü.

63 yaşındaki yıldız, filmde kendisine verilen sözün tutulmadığını görünce Temel İçgüdü’nün yönetmeni Paul Verhoeven’e tokat attığını ve avukatını aradığını söyledi. Stone, “Paul görüntünün çıkarılması için seçeneğimin olmasını reddetti. Ama seçeneklerim vardı. Bu yüzden düşündüm ve bu sahneye filmde izin vermeyi seçtim. Neden? Çünkü film ve karakter için doğruydu ve sonuçta bunu yaptım” dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Sharon Stone