Şeyma Subaşı saldırıyı affetmedi!

Magazin Haberleri Gündem haberleri Şeyma Subaşı
Şeyma Subaşı saldırıyı affetmedi!

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, kendisine yönelik ağır hakaret ve paylaşımlar yapan kullanıcıların tespit edilip, cezalandırılmasını istedi.

5 kadın ortaklaşa hareket ederek açtıkları sosyal medya hesabı üzerinden sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı'na yönelik ağır hakaret ve paylaşımlar yaptı.

"Avrupalı o... parası olanın metresi" gibi ağır ifadeler üzerine emniyetin peşine düştüğü sosyal medya hesaplarının aynı kadın kullanıcılar tarafından yönetildiği tespit edildi. Dijital materyallerde hesapların bilgilerinin yer aldığı bilgi notları ele geçirildi. 5 kadın yönetici hakkında dava açıldı.
Katıldığı yarışma programıyla tanınan ve kısa sürede üne kavuşan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, kendi fotoğraflarını kullanarak oluşturulan müstehcen, birden fazla sosyal medya hesabını ihbar etti.
Hesaplarda kendisi hakkında ve kişisel haklarına yönelik çok ağır hakaretler (Avrupalı o... parası olanın metresi) ve montajlı çıplak paylaşımlar yaptıklarını ileri süren Subaşı, kullanıcıların tespit edilip, cezalandırılmasını istedi.

Şeyma Subaşı saldırıyı affetmedi! - Resim : 1

FARKLI HESAPLARA AYNI CİHAZDAN GİRDİLER

Sabah'ın haberine göre emniyet güçleri tarafından olayla ilgili inceleme yapıldı. Sosyal medya hesaplarının sahibi yöneticilerin kimlikleri tespit edildi. Tespit sonrası kadınların evlerindeki dijital materyallere el konuldu.

İncelemede, aynı kadınların ortak olarak birden fazla hesap açtıkları ve bu hesaplara aynı dijital materyaller üzerinden girildiği ve Subaşı, hakkında hakaret paylaşımları yapan hesaba birçok aynı materyaller üzerinden defalarca kez giriş yapıldığı, söz konusu hesapların bilgi ve şifreleri hakkında notlar bulunduğunun tespit edildi.

Şeyma Subaşı saldırıyı affetmedi! - Resim : 3

DAVA AÇILDI

Başlatılan soruşturmada ifadeleri alınan kadın kullanıcılar, hesapları eğlence amaçlı kullandığını, olayların bu noktaya geleceğini tahmin edemediklerini beyan etti.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Şeyma Subaşı, kadınlarla uzlaşmayı reddetti.
Savcılık, iş birliği içinde hareket eden Cansın K, İlknur R, Yeşim N, Yazgülü T. ve Pınar K. isimli kadınların, Subaşı'na yönelik ,'Hakaret' suçunu işledikleri iddiasıyla dava açıldı.
5 şüpheli Asliye Ceza Mahkemesinde yargılanacak.

Kaynak: Haber Global TV

Şeyma Subaşı Gündem haberleri magazin haberleri