Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Mohammed Alsaloussi aşkını haykırdı: 'Bugün, yarın ve sonsuza dek...'

Magazin Haberleri Şeyma Subaşı
Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Mohammed Alsaloussi aşkını haykırdı: 'Bugün, yarın ve sonsuza dek...'

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı'nın Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin Instagram'dan uzak durduğu biliniyordu. Ancak Meedo olarak anılan Alsaloussi, bugün sosyal medya hesabından ilk paylaşımını yaparak, sevgilisi Şeyma Subaşı'ya olan sevgisini dile getirdi.

Geçtiğimiz günlerde evlilik hazırlığı yaptığı ve dolandırıcılıkla suçlanan Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile yollarını ayıran Şeyma Subaşı sevgilisiyle barıştıktan sonra soluğu Bodrum tatilinde almıştı.

Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Mohammed Alsaloussi aşkını haykırdı: 'Bugün, yarın ve sonsuza dek...' - Resim : 1

31 yaşında ünlü isim ile Bodrum'a giden bonkör sevgili Meedo, lüks bir otelde günlüğü 3 bin 800 Euro'ya (yaklaşık 38 bin lira) villa kiralamıştı.

"SENİ BULDUĞUM İÇİN ŞANSLIYIM AŞKIM"

Olaylı ayrılığın ardından aralarındaki buzları eriten ve kendilerine zaman ayıran çiftten Mohammed Alsaloussi, Instagram hesabından sürpriz bir paylaşımda bulundu. Sevgilisi ile birlikte verdiği pozları sosyal medya hesabından paylaşan Mohammed Alsaloussi, gönderisine, "Sana aşk hakkında bir şey söyleyeyim. Size aşkın sırrını bildiğini veya bulduğunu söylemeye çalışan herkes size yalan söylemiş olur. Her insan ve her aşk farklıdır. Size sadece deneyimlerimi ve aşkımı anlatabilirim. Birlikte bir takım olduğunuz, ortak olduğunuz, birbirinizi tamamladığınız başka bir eksiksiz insan bulmaktır. Onlardan bir şeyler öğrenecek kadar rahat olmalısın ve onlar da senden öğrenecek kadar rahat olmalı. Seni bulduğum için yeterince şanslıyım aşkım. Seninle dünyayı yeni bir şekilde deneyimlemeliyim. Bugün, yarın ve sonsuza dek birlikte deneyimlere ve sevgi dolu bir ömüre Şeyma Subaşı'm. Seni seviyorum." notunu düştü.

Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Mohammed Alsaloussi aşkını haykırdı: 'Bugün, yarın ve sonsuza dek...' - Resim : 2

Şeyma Subaşı Instagram hesabı üzerinden sevgilisi Meedo ile birlikte çekilen fotoğraflarını sık sık paylaşırken, Mohammed Alsaloussi'nin ilk kez paylaşım yapması dikkat çekti. 

Kaynak: Haber Global TV

Şeyma Subaşı magazin haberleri şeyma subaşı instagram Mohammed Al Saloussi