Her şey reklam mıydı? Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık, 'ihanet' iddiasıyla ilgili ilk kez konuştu

Her şey reklam mıydı? Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık, 'ihanet' iddiasıyla ilgili ilk kez konuştu

Geçtiğimiz aylarda Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık, ihanet iddiasıyla magazin gündemine gelmişti. Bir kadınla el ele görüntülendiği iddia edilen Küçükbalçık, 'aldatma' haberlerine konu olan fotoğrafın sırrı çözülünce sessizliğini bozdu.

Geçtiğimiz haziran ayında magazin gündemine bomba gibi düşen, havuz başında el ele yürüyen bir çiftin görüntüsünün yer aldığı kare; "Ali Küçükbalçık, eşi Kibariye’yi başka bir kadınla aldattı" şeklinde haberlere konu oldu. Ancak çok konuşulan fotoğraftaki çiftin gerçekte kim oldukları ise Isparta Yalvaç’ta alınan mahkeme kararlarıyla ortaya çıktı.

Her şey reklam mıydı? Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık, 'ihanet' iddiasıyla ilgili ilk kez konuştu - Resim : 1

Yalvaç Sulh Ceza Hakimliği’nden alınan iki ayrı erişim engeli kararını isteyen kişi Mustafa Kızılgün. Fransa’da yaşadığı belirlenen Kızılgün’ün avukatı Muzaffer Demirkılınç, dilekçede, “Kullanılan görüntülerde Ali Küçükbalçık olduğu iddia edilen kişi müvekkilim Mustafa Kızılgün. Müvekkilin, havuz kenarında birlikte el ele yürüdüğü kadın da eşi Zeynep Kızılgün’dür” dedi.

Her şey reklam mıydı? Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık, 'ihanet' iddiasıyla ilgili ilk kez konuştu - Resim : 2

“KİBARİYE HANIM'IN REKLAMA İHTİYACI YOK”

Hürriyet gazetesinden İsmail Bayrak'a konuyla ilgili konuşan Ali Küçükbalçık, reklam iddiasına tepki gösterdi:

"Aldattı yazdılar. Ben zaten öyle bir şey yapmam. Ama o gün orada olmadığımı Kibariye Hanım'a defalarca anlattım. Ben sadece Kibariye Hanım'a söylerim. 3-4 gün önce karşı tarafın avukatı arayıp olayı izah edince inandı. Kibariye Hanım'ın reklama ihtiyacı yok."

Her şey reklam mıydı? Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık, 'ihanet' iddiasıyla ilgili ilk kez konuştu - Resim : 3

"ÇAPKINLIK YAPTIĞINA İNANMAM"

Fotoğrafın ortaya çıkması sonrası Kibariye’nin, “Ben Ali’nin çapkınlık yaptığını gözlerimle görmedim. Böyle bir şey olduğuna kesinlikle inanmıyorum. Ben mutluyum, çocuğum mutlu, babası var kızımın. Kofti bir durum yok!” yönündeki açıklaması ise tartışmaları daha da alevlendirmişti.

Her şey reklam mıydı? Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık, 'ihanet' iddiasıyla ilgili ilk kez konuştu - Resim : 4

"BİR GÜNLÜK KAÇAMAK İÇİN BOŞAMAM"

Kibariye-Ali Küçükbalçık çifti, şimdiye kadar aldatma ve affetme iddialarıyla birçok kez gündeme gelmişti. Kibariye, daha önce de eşini korumuş ve “Bir günlük kaçamak için boşanmam. Şimdilik kofti bir durum yok. Önemli olan sağlığımız” demişti.

Kaynak: Haber Global TV

Kibariye Ali Küçükbalçık magazin haberleri Kibariye'nin eşi ihanet Kibariye'nin eşi kaç yaşında Ali Küçükbalçık kimdir Şarkıcı Kibariye