Şeyma Subaşı'nın eski sevgilisi, Sen Çal Kapımı'nın yıldızını radarına aldı!

Sen Çal Kapımı
Şeyma Subaşı'nın eski sevgilisi, Sen Çal Kapımı'nın yıldızını radarına aldı!

Geçtiğimiz yaz Şeyma Subaşı ile yollarını ayıran İtalyan DJ Guido Senia, Sen Çal Kapımı dizisinin güzel oyuncusu Melisa Döngel'i takibe aldı. Ünlü DJ, Döngel'in fotoğraflarına yorum yapmayı ihmal etmedi.

Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in başrolleri paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisinde yıldızı parlayan Melisa Döngel, Instagram hesabından yayınladığı fotoğraflarla dikkat çekmeye devam ediyor. 

Şeyma Subaşı'nın eski sevgilisi, Sen Çal Kapımı'nın yıldızını radarına aldı! - Resim : 1

Oyunculuk sektöründeki başarısının yanı sıra sosyal medyada geniş bir hayran kitlesine ulaşan 21 yaşındaki Döngel, her anını sevenleriyle paylaşıyor.

Güzel oyuncu, Instagram hesabından yeni pozlarını paylaştı. Melisa Döngel'in paylaşımları rekor beğeni alırken gelen yorumlardan biri dikkatlerden kaçmadı.

GÜZEL OYUNCUYU RADARINA ALDI

Şeyma Subaşı ile yaşadığı aşkla adını duyuran DJ Guido Senia, Melisa Döngel'i radarına aldı. Oyuncunun paylaşımlarını takibe alan Senia, Döngel'in pozlarına hem şimşek emojisi koydu hem de beğendi.

Şeyma Subaşı'nın eski sevgilisi, Sen Çal Kapımı'nın yıldızını radarına aldı! - Resim : 2

Genç oyuncu, Senia'nın yorumuna yanıt vermekte gecikmedi. 

Şeyma Subaşı'nın eski sevgilisi, Sen Çal Kapımı'nın yıldızını radarına aldı! - Resim : 3

DJ Guido Senia ile Melisa Döngel'in, Instagram'da karşıklıklı takipleşmeye başlaması da dikkat çekti. 

MELİSA DÖNGEL KİMDİR?

Melisa Döngel, 25 Ekim 1999 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Eğitimini Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi'nde tamamlamıştır. Melisa Döngel, ilk oyunculuk deneyimini 2014 yılında rol aldığı Elif dizisi ile yaşamıştır.

Arka Sokaklar, Hangimiz Sevmedik ve Bizim Hikaye dizilerinde rol alan Melisa Döngel, şimdilerde FOX TV ekranlarında yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde rol almaktadır. Melisa Döngel, 1.74 metre boyunda, 54 kilo ve Akrep burcudur.

Kaynak: Haber Global TV

Şeyma Subaşı Guido Senia Şeyma Subaşı'nın eski sevgilisi Guido Senia Melisa Döngel magazin haberleri