Masumlar Apartmanı'nın Naci'si Deniz Tansel Öngel ekranlara dönüyor!

Masumlar Apartmanı Dizi Haberleri
Masumlar Apartmanı'nın Naci'si Deniz Tansel Öngel ekranlara dönüyor!

TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apartmanı'nda Naci'yi canlandıran Deniz Tansel Öngel senaryo gereği diziye bir süre ara verdi. Sevilen oyuncu yine aynı kanalda yayınlanacak olan Mavera dizisiyle seyirci karşısına çıkacak.

TRT1 ekranlarında Ramazan ayına özel olarak yayınlanacak yeni bir dizi başlıyor. 

Ramazan ayına özel olarak ‘Mavera: Hace Ahmet Yesevi’ dizisini ekranlara getirecek olan kanal, dizide Türk edebiyatının temellerini atan Ahmet Yesevi’nin hayatını konu alıyor. Mavera dizisinin oyuncu kadrosunda son olarak Masumlar Apartmanı’nda rol alan Deniz Tansel Öngel’in yanı sıra Görkem Sevindik, Necip Karakaya, Gökhan Atalay ve Korel Cezayirli yer alıyor. 

Masumlar Apartmanı'nın Naci'si Deniz Tansel Öngel ekranlara dönüyor! - Resim : 1

Ramazan ayına özel olarak çekilen Mavera dizisi 12 Nisan Pazartesi günü ilk bölümü ile izleyiciyle buluşacak. Dizinin son bölümü ise 12 Mayıs tarihinde yayınlanacak. Mavera dizisi, Ramazan ayı boyunca her gün saat 23.45’de TRT 1 ekranlarında yayınlanacak.

Masumlar Apartmanı'nın Naci'si Deniz Tansel Öngel ekranlara dönüyor! - Resim : 2

MAVERA DİZİSİ OYUNCULARI

Uygarlığımızın büyük ışığı Hace Ahmet Yesevi'nin verdiği büyük mücadeleyi anlatan Mavera dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler şöyle;

Korel Cezayirli,

Görkem Sevindik,

Tansel Öngel,

Sinan Tuzcu,

Hasan Küçükçetin,

Ferit Kaya,

Adrian Can,

Evren Erler,

Mehmet Korhan Fırat,

Nusret Çetinel,

Erdem Ergüney,

Nur Berfin Çiroğlu

Dilara Yeşilyaprak,

Recep Usta,

Sedat Mert,

Muharrem Özcan,

Demircan Kaçel,

Handan Yıldırım,

Haydar Köyel,

Atilla Öner,

Arben Akış,

Volkan Uygun,

Alper Türedi,

Şükran Karanlık,

Alkan Kızılırmak

Zara.

MAVERA DİZİSİ KONUSU

Yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca’nın üstlendiği, tarihteki ilk Alperenlerin hikayesi Mavera, Yusuf Hemedani tarafından Bağdat’a gönderilen Hace Ahmed Yesevi’nin o dönem adeta küçük bir dünya olan Bağdat’ta verdiği dirlik ve beraberlik dersinin mücadelesini konu alıyor.

Kaynak: Haber Global TV

dizi haberleri Masumlar Apartmanı dizisi Masumlar Apartmanı dizisi haberleri Deniz Tansel Öngel TRT 1 dizileri Mavera dizisi ne zaman hangi kanalda yayınlanacak