Şevval Şahin'den flaş hamle! Eski sevgilisini takibe aldı

Şevval Şahin'den flaş hamle! Eski sevgilisini takibe aldı

2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, 1.5 yıldır birlikte olduğu Yiğit Marcus Aral'dan ayrıldığını duyurmuştu. Şevval Şahin'den şaşırtan bir hamle geldi.

Eski Türkiye güzeli Şevval Şahin, son dönemde sık sık özel hayatıyla magazin gündemine geliyor. 

Geçtiğimiz yıllarda Pakistanlı Syed Amir Ali Kirmani ile yollarını ayırdıktan sonra Yiğit Marcus Aral ile aşk yaşamaya başlayan Şevval Şahin, bu ilişkisine de geçtiğimiz günlerde nokta koydu.

Şevval Şahin'den flaş hamle! Eski sevgilisini takibe aldı - Resim : 1

Ayrılığın ardından Şevval Şahin'den şaşırtan bir hamle geldi. Şahin, bir dönem aşk yaşadığı Pakistanlı Syed Amir Ali Kirmani'yi sosyal medyada yeniden takip etmeye başladı. 

Şevval Şahin'den flaş hamle! Eski sevgilisini takibe aldı - Resim : 2

 Eski aşıkların sosyal medyada takipleşmesi kafaları karıştırdı.

Şevval Şahin'den flaş hamle! Eski sevgilisini takibe aldı - Resim : 3

AYRILIĞI SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Model Şevval Şahin, 1.5 yıldır birlikte olduğu yazılım mühendisi Yiğit Marcus Aral’dan ayrıldığını sosyal medya hesabından duyurmuştu.

Instagram hesabı üzerinden açıklama yapan model, “Marcus ve ben bir süre önce yollarımızı ayırdık. Hala birbirimizi önemsiyoruz ve ilişkimiz artık ikimiz adına sağlıklı olmadığı için arkadaş olarak kalmaya karar verdik” diye yazdı.

Geçtiğimiz günlerde Bebek’te görüntülenen Aral, muhabirlerin evlilik sorusunu, "Zaten beraber yaşıyoruz ama çocuk olmadıkça bence evliliğe çok fazla gerek yok, sonuçta ciddiyiz. Kafada anlaştıktan sonra kağıtta bir imzanın nedeni yok" şeklinde cevaplamıştı.

Şevval Şahin ise 'evlilik' sorusu üzerine "Daha 21 yaşındayım, hayatta öyle şeyler düşünmem. Şu an böyle bir düşüncem yok" açıklamasını yaptı.

Şevval Şahin'den flaş hamle! Eski sevgilisini takibe aldı - Resim : 4

Kaynak: Haber Global TV

Şevval Şahin magazin haberleri Yiğit Marcus Aral