Roman düğününde sahneye çıkan Murat Övüç'ten isyan: Paramızı vermeyip beni tehdit ettiler

Instagram'da yayınladığı videolarla adını duyuran Murat Övüç, dün Bursa'da düzenlenen Roman düğününde sahne aldı. Övüç, düğünde parasının ödenmediğini hatta tehdit edildiğini iddia ettti.

1 Temmuz'dan itibaren koronavirüs tedbirleri kapsamında getirilen birçok kısıtlama kaldırıldı. Bunların başında da nişan ve düğün gibi etkinlikler geldi. Kısıtlamaların kaldırılmasının ardından bir roman düğününe katılan fenomen ve şarkıcı Murat Övüç ise Bursa'da gerçekleşen bir Roman düğünüyle ilgili bir iddia ortaya attı. 

Roman düğününde sahneye çıkan Murat Övüç'ten isyan: Paramızı vermeyip beni tehdit ettiler - Resim : 1

“PARAMIZI VERİN, YOKSA BEN ALMASINI BİLİRİM”

Önceki akşam bir Roman düğününde sahneye çıkan Övüç, ekibinin ve kendisinin parasının ödenmediğini hatta tehdit edildiğini iddia etti. Övüç konuyla ilgili şunları söyledi: 

Roman düğününde sahneye çıkan Murat Övüç'ten isyan: Paramızı vermeyip beni tehdit ettiler - Resim : 2

"Dün Bursa Mustafa Kemal Paşa'da bir roman düğününe katıldık ama paramızı vermediler. Hadi beni boşver beni paraya ihtiyacım yok ama bari sazcıların parasını verseydiniz. Bir de beni darp ettiler. Ayıp! Ben ne roman düğünlerine katıldım ve beni pırlantalarla yolcu ettiler. Romanlar çok kaliteli insanlar. Paramızı verin. Yoksa ben her türlü almasını bilirim. En büyük para Romanlarda ama aralarında böyle pislikler de çıkıyor. Müzisyenlerin ve benim para verilmediği için sahneye çıkmak istemedim. 'Hayır gidemezsin. Gidersen senin buradan cesedin çıkar' dediler. Çıktım aslanlar gibi okudum ama paramızı vermediler."

Roman düğününde sahneye çıkan Murat Övüç'ten isyan: Paramızı vermeyip beni tehdit ettiler - Resim : 3

OĞLUNU KÜFÜRLER SAVURARAK SAVUNDU

Geçtiğimiz günlerde Murat Övüç'ün oğlu Burakcan Övüç, otomobilinin camından silahla havaya ateş ettiği bir video yayınlamıştı. Murat Övüç oğlunu savunurken, olayla ilgili paylaşım yapan ünlü şarkıcı Fettah Can'a küfürler yağdırdı.

Sosyal medya fenomeni, oğlunu eleştiren ünlü şarkıcı Fettah Can hakkında şoke eden sözler söyledi. Övüç,  "Birtakım gereksiz insanlar bir şeyler yazmış herkes hakaret etmiş. Bir tane bitik herif var ıslak odunla sabaha kadar dövmek lazım demiş; o ıslak onun var ya onu senin ...... ben. Sen kimi dövüyorsun lan!" dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Murat Övüç sosyal medya magazin haberleri Burakcan Övüç