Sevgilisiyle ilk kez görüntülenen Melisa Döngel nazara geldi!

Sen Çal Kapımı
Sevgilisiyle ilk kez görüntülenen Melisa Döngel nazara geldi!

Fox TV'de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisiyle adını duyuran Melisa Döngel, yeni sevgilisi Deniz Şahin'le ilk kez Bodrum tatilinde objektiflere takıldı. Sağ kolu sargılı olan oyuncu, plaj kıyafetini çıkarmakta hayli zorlandı. Beklediği yardım gelmeyince ise sevgilisini havuza itti.

Ünlü oyuncu Melisa Döngel, sevgilisi Deniz Şahin ve kız arkadaşlarıyla Gümüşlük'te bir otelde görüntülendi. Bir gün öncesinde arkadaşlarıyla Instagram hesabından tatil fotoğrafları paylaşan Döngel'e, tatilinin ikinci gününde nazar değdi.

Sevgilisiyle ilk kez görüntülenen Melisa Döngel nazara geldi! - Resim : 1

BİLEĞİ KIRILDI 

Milliyet'ten Ali Keser'in haberine göre, 21 yaşındaki oyuncu, Bodrum'da bir kaza sonucu bileğini kırınca, kolu sargıya alındı.

Sevgilisiyle ilk kez görüntülenen Melisa Döngel nazara geldi! - Resim : 2

Otelin villasına özel havuzlarında vakit geçiren çift, gün boyu havuzun ve güneşin tadını çıkarttı. Kırık kolu yüzünden üzerini çıkartmakta zorlanan Melisa Döngel'e sevgilisi yardım etmeyince ünlü oyuncunun tepkisi dikkat çekti.

SEVGİLİSİNİ SUYA İTTİ

Tek eliyle sevgilisini yakalayan Döngel, Deniz Şahin'i suya itti. Ardından kendisi de havuza giren Döngel elini havada tutarak su değmemesi için özen gösterdi.

Sevgilisiyle ilk kez görüntülenen Melisa Döngel nazara geldi! - Resim : 3

AŞKA GELDİ

Melisa Döngel, sevgilisi Deniz Şahin'le locada aşka geldi. Dizine uzanan sevgilisinin saçıyla oynayan Döngel, sevgilisi telefonla oynamaya başlayınca göğsüne yatarak aşklarını gözler önüne serdi.

SON NOKTAYI KOYDU 

Öte yandan bir dönem adı Ekin Koç ve Şeyma Subaşı’nın eski sevgilisi Guido Senia ile aşk dedikodularına karışan ünlü oyuncu Melisa Döngel, Mayıs ayında Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf ile iş insanı Deniz Şahin ile birliktelik yaşadığını duyurmuş ve hakkında çıkan iddialara son noktayı koymuştu.

Sevgilisiyle ilk kez görüntülenen Melisa Döngel nazara geldi! - Resim : 4

İkilinin ilişkisinin ortaya çıkmasıyla takipçileri, ünlü oyuncuya "Mutluluklar" mesajları yağdırmıştı.

Sevgilisiyle ilk kez görüntülenen Melisa Döngel nazara geldi! - Resim : 5

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in başrollerini paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisinde rol alan Melisa Döngel, geçtiğimiz Nisan ayının son günlerinde projeden ayrıldı.

Kaynak: Haber Global TV

Melisa Döngel Sen Çal Kapımı dizisi Deniz Şahin magazin haberleri Bodrum