Murat Övüç'ün oğlu trafikte terör estirdi! Elinde silahla...

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün oğlu Burakcan Övüç, otomobilin camından küfür ederek tabancayla defalarca ateş açtı. O anları sosyal medya hesabından yayınlayan Burakcan Övüç, paylaşımını kısa süre sonra sildi.

Ünlü sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün oğlu Burakcan Övüç trafikte adeta terör estirdi. Övüç, kullandığı aracın camını açarak defalarca ateş etti. Silahın doğrultulduğu yönde evlerin olduğu görüldü. Trafikte adeta terör estiren Övüç, ateş açtığı anların görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaştı ancak bir süre sonra ise sildi. Övüç, daha önce de bacağının üstüne koyduğu tabanca ile otomobilini kullanmıştı. 

Murat Övüç'ün oğlu trafikte terör estirdi! Elinde silahla... - Resim : 1

"HEM ANALIK HEM BABALIK YAPTIN BİZE"

Geçtiğimiz Babalar Günü'nde Murat Övüç, 19 yaşındaki oğlu Burakcan Övüç ile bir videosunu paylaştı. Övüç'ün oğlu Burakcan Övüç'ün babasının Babalar Günü'nü kutlarken söylediği sözler dikkat çekti. Herkesin Babalar Günü'nü kutlayan Murat Övüç'ün oğlu Burakcan Övüç'ün "Hem analık hem babalık yaptın bize" diyerek güldü. Övüç ise paylaşımında "Senin gibi bir evladım olduğu için çok mutluyum" dedi.

Murat Övüç'ün oğlu trafikte terör estirdi! Elinde silahla... - Resim : 2

MURAT ÖVÜÇ KİMDİR?

Murat Övüç 1968 yılında Van'da doğmuştur. Vanlı bir ailenin 5. çocuğu olarak dünyaya gelen Övüç yaptığı paylaşımlar ve söylemleriyle gündem olmaya devam ediyor.

Pertevniyal Lisesi'ni bitirdikten sonra, Bahçeşehir Üniversitesi İşletme Bölümü okumuştur. Sosyal medya fenomeni olmadan önce tarot falı baktığı ve yaşam koçluğu yaptığı biliniyor. Birçok ünlü isim de Övüç'ün o dönem müşterisiydi.

6 yıl süren bir evlilik yapmış olan Murat Övüç'ün bu evlilikten Burakcan adında bir oğlu bulunuyor.

Ünlü fenomen, videolarının yanı sıra, Sedat Kapurtu'nun yönetmenliğini üstlendiği, 17 Ağustos 2018 tarihinde vizyona giren Benim Adım Osman isimli filmde oyunculuğunu sergiledi. Şimdilerde çeşitli mekanlarda sahne alıyor.

Kaynak: DHA

Murat Övüç Burakcan Övüç magazin haberleri sosyal medya murat övüç kimdir