Sevda Erginci ve sevgilisi Yılmaz Kunt tatil sezonunu açtı

Uyanış Büyük Selçuklu
Sevda Erginci ve sevgilisi Yılmaz Kunt tatil sezonunu açtı

TRT 1'in sevilen dizisi Uyanış Büyük Selçuklu'da 'Turna Hatun' karakterine hayat veren oyuncu Sevda Erginci, sevgilisi Yılmaz Kunt ile birlikte tatil sezonunu açtı.

Oyuncu Sevda Erginci, uzun süredir aşk yaşadığı meslektaşı Yılmaz Kunt ile birlikte Bodrum'da tatil yapıyor. Çift, Türkbükü'ndeki ünlü bir beach'te görüntülendi.

Milliyet'ten Ali Keser'in haberine göre, Arkadaşları ile sohbet eden ikili, sıcak havadan bunalınca soluğu denizde aldı. Suda çok kısa bir süre yüzerek vakit geçiren ünlü çift, hemen iskeleye çıkarak üzerini giyindi.

Sevda Erginci ve sevgilisi Yılmaz Kunt tatil sezonunu açtı - Resim : 1

UFUKTA EVLİLİK VAR!

Sevda Erginci ve Yılmaz Kunt ikilisine annelerinin de eşlik ettiği öğrenildi. Çiftin kısa süre içinde evlenmek istediği gelen bilgiler arasında.

Sevda Erginci ve sevgilisi Yılmaz Kunt tatil sezonunu açtı - Resim : 2

Öte yandan geçtiğimiz aylarda Elele'nin yeni sayısı için objektif karşısına geçen Sevda Erginci, dergideki röportajında, boyu (1,59) hakkında sosyal medyada yapılan yorumlarla ilgili konuşmuştu.

Sevda Erginci ve sevgilisi Yılmaz Kunt tatil sezonunu açtı - Resim : 3

27 yaşındaki oyuncu "Aslında çok sıkıldım bunu konuşmaktan ve artık umursamak istemiyorum. Çünkü yıllardır bana en çok sorulan ve söylenen şey bu" demişti.

"Hiç tanımadığım, hayatımda yeri olmayan insanlar bunu sorun haline getirmeden önce, farkında da değildim açıkçası. Veya esprisi yapılırsa çok güldüğüm bir konuydu. Samimi bir şekilde yapıldığında hala öyle..."

Sevda Erginci magazin haberleri Uyanış: Büyük Selçuklu Yılmaz Kunt Bodrum