Serenay Sarıkaya, Gülben Ergen'e rakip oldu! "O şarkı benim için yazıldı"

Şarkıcı Gülben Ergen'in son çalışmalarından 'Bu Benim Hikayem' şarkısını seslendiren Serenay Sarıkaya, Sezen Aksu imzası taşıyan şarkıyı ilk seslendiren kişi olduğunu belirtti.

Yer aldığı bazı film ve dizi projelerinde seslendirdiği şarkılarla dikkat çeken güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, Gülben Ergen'in geçtiğimiz yılın son günlerinde yayınladığı 'Bu Benim Hikayem' şarkısının seslendirdiği videoyu paylaştı. 

“STÜDYODAN KAN TER İÇİNDE ÇIKMIŞTIM”

29 yaşındaki oyuncu, "Kozasını yırtıp çıkanlara, yeniliklere kanat çırpanlara..." başlığıyla yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Bir 2015 tbt’si gelsin benden. O zamanlar üzerinde çalıştığımız bir proje için canımın içi Sezen bu şarkıyı oracıkta, benim gözlerimin önünde yazıp bestelemişti. Kendimden geçmiş bir şekilde onun yaratımını izlerken, ne kadar şanslı olduğumu, ne eşsiz bir şeye şahit olduğumu düşünüp hayret etmiştim... Stüdyosuna girip şarkıyı hemen söyleyivermiş, kan ter içinde çıkmıştım dışarıya, acaba beğenecek mi diye... Şükür ki gözlerimin içine bakarak beğenisini dile getirdi ve hayatım boyunca unutamayacağım bir anım olmuş oldu onunla... Bu kayda tesadüf eseri ulaşınca dayanamadım sizinle paylaşmak istedim. İyi dinlemeler."

Serenay Sarıkaya, Gülben Ergen'e rakip oldu! "O şarkı benim için yazıldı" - Resim : 1

Serenay Sarıkaya'nın beğeni toplayan paylaşımına "Gülben Ergen'den daha güzel söylemişsin" yorumları yapıldı. 

Ünlü oyuncunun paylaşımını beğenenler arasında, Sibel Can, Nilgün Belgün, Didem Soydan, Hatice Aslan, Ece Yörenç ve Tube Ünsal gibi birçok ünlü isim de vardı. 

Serenay Sarıkaya, Gülben Ergen'e rakip oldu! "O şarkı benim için yazıldı" - Resim : 2

FİYATI DUDAK UÇUKLATTI

Şu sıralar Maldivler'de tatil yapan ve keyifli anlarını sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmeyen Sarıkaya'nın konakladığı Waldorf Astoria Maldives’nin gecelik oda fiyatı ise dudak uçuklattı.

Serenay Sarıkaya, Gülben Ergen'e rakip oldu! "O şarkı benim için yazıldı" - Resim : 3

Serenay Sarıkaya'nın konakladığı Waldorf Astoria Maldives’nin gecelik oda fiyatı ise minimum 30 bin TL’den başlıyor.

Kaynak: Haber Global TV

Serenay Sarıkaya gülben ergen magazin haberleri Sezen Aksu Serenay Sarıkaya haberleri