Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz hakkında ilk kez konuştu

Cem Yılmaz
Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz hakkında ilk kez konuştu

Geçtiğimiz ekim ayında sürpriz bir şekilde yollarını ayıran Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya, magazin gündeminden düşmüyor. Şu sıralar barışma haberleriyle konuşulan ikiliden Sarıkaya, eski sevgilisi hakkında ilk kez konuştu.

Ege tatilini noktalayıp İstanbul’a dönen oyuncu Serenay Sarıkaya, Etiler’deki kuaföründen çıkarken görüntülendi. Tatilde dinlendiğini dile getiren oyuncu, bir dijital platform için dizi yapacağının müjdesini verdi.

"AŞI OLMAYI DÜŞÜNÜYORUM"

Pandemi döneminde kendisini evde karantinaya alan oyuncu, koronavirüs tehlikesinin devam ettiğini belirtti ve "Herkesin kendi önlemini alması gerekiyor"  açıklamasında bulundu.

Koronavirüs aşısı olmayı düşündüğünü dile getiren Sarıkaya, "Çalışamayacak duruma geleceksek tabii ki aşı olmayı düşünürüm" dedi.

Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz hakkında ilk kez konuştu - Resim : 1

"KAZ DAĞLARI'NDAN EV ALMADIM"

Kaz Dağları’nda her fırsatta tatil yapan Sarıkaya'nın burada ev aldığı konuşuluyordu. Konu hakkında konuşan Sarıkaya, "Kaz Dağları'ndan ev almadım ama düşünüyorum" dedi. 

Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz hakkında ilk kez konuştu - Resim : 2

SERENAY'DAN BARIŞMA İDDİALARINA YANIT

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde eski sevgilisi Cem Yılmaz'ın paylaşımını ve ünlü komedyenin yer aldığı bir gönderiyi beğendi. Sarıkaya'nın bu hareketi 'Barıştılar mı?' sorusunu akıllara getirdi.

Magazin muhabirlerinin bu olayı hatırlatması ve "Cem Yılmaz ile barıştınız mı?" sorusu üzerine Sarıkaya, "Yok, kendisi de söyledi zaten. Olay bir like'tan ibaret. Buraya gelmesin mevzu. Biz yetişkin insanlarız, çok normal şeyler bunlar. Görüşmüyoruz ama küs değiliz" dedi. 

Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz hakkında ilk kez konuştu - Resim : 3

BARIŞMA İDDİALARINI GÜÇLENDİREN HAMLE 

Serenay Sarıkaya'yı sosyal medyadan takip eden ünlü komedyen yılbaşı akşamı sürpriz bir hamleyle eski sevgilisini Instagram'dan takip etmeyi bırakmış, basına yansıyan haberlerin ardından ünlü oyuncuyu yeniden takibe almıştı. Bu gelişme, Serenay Sarıkya ile Cem Yılmaz'ın ilişkilerine yeni bir şans verdiği iddiaları bir kez daha  güçlenmişti.

Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz'ın bu hareketini hatırlatan basın mensuplarına gülümsemekle yetindi. 

Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz hakkında ilk kez konuştu - Resim : 4

2019'un aralık ayında Yunanistan'da birlikte objektiflere takılan Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya'nın yeni bir aşka yelken açtığı sürpriz bir şekilde ortaya çıkmıştı. Kendisinden 18 yaş küçük Serenay Sarıkaya ile karantina günlerini birlikte geçiren Cem Yılmaz ekim ayında birlikteliğini noktalamıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz magazin haberleri