Serenay Sarıkaya'dan Cem Yılmaz'a seri beğeni

Cem Yılmaz
Serenay Sarıkaya'dan Cem Yılmaz'a seri beğeni

Yaklaşık 10 ay aşk yaşadıktan sonra sürpriz bir şekilde yollarını ayıran Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. 2020'ye birliktelikleriyle damga vuran ikiliden Sarıkaya, eski sevgilisinin paylaşımlarını beğendi.

2019'un aralık ayında Yunanistan'da birlikte objektiflere takılan Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya'nın yeni bir aşka yelken açtığı sürpriz bir şekilde ortaya çıkmıştı. Kendisinden 18 yaş küçük Serenay Sarıkaya ile karantina günlerini birlikte geçiren Cem Yılmaz ekim ayında birlikteliğini noktalamıştı.

Sarıkaya ve Yılmaz aşkının bitişi ise ekim ayında ünlü komedyenin 'Ayrıldınız mı?' sorusuna verdiği 'evet' cevabıyla ortaya çıktı.

Serenay Sarıkaya'dan Cem Yılmaz'a seri beğeni - Resim : 1

Serenay Sarıkaya'yı sosyal medyadan takip eden ünlü komedyen yılbaşı akşamı sürpriz bir hamleyle eski sevgilisini Instagram'dan takip etmeyi bıraktı.

Ünlü komedyen, ayrıca Mayıs ayında paylaştığı ve Sarıkaya ile yer aldığı fotoğrafı da silmedi. Basına yansıyan haberlerin ardından Yılmaz, Sarıkaya'yı yeniden takibe aldı.

Serenay Sarıkaya'dan Cem Yılmaz'a seri beğeni - Resim : 2

Sarıkaya ayrılığın ardından Ege'de tatile çıktı ve ikili o günden sonra bir araya gelmedi. Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz ay İstanbul'a geri döndü. 

Serenay Sarıkaya'dan Cem Yılmaz'a seri beğeni - Resim : 3

Ancak önceki akşam Serenay Sarıkaya'dan şaşırtıcı bir hamle geldi. Ünlü oyuncu, eski sevgilisi Cem Yılmaz'ın paylaşımını beğendi. Sarıkaya'nın bu hareketi 'Barıştılar mı?' sorusunu akıllara getirdi.

Serenay Sarıkaya'dan Cem Yılmaz'a seri beğeni - Resim : 4

Serenay Sarıkaya hızını alamadı. Bu kez de Cem Yılmaz hakkında yapılan bir başka paylaşımı da beğendi. Sarıkaya'nın bu hareketi 'Barıştılar mı?' sorusunu akıllara getirdi.

Serenay Sarıkaya'dan Cem Yılmaz'a seri beğeni - Resim : 5

Oyuncu ve sunucu Defne Samyeli'yle olan ilişkisini noktaladıktan hemen sonra Serenay Sarıkaya ile yeni bir ilişkiye başlayan Cem Yılmaz ihanet iddialarıyla uzun bir süre magazin basınında yer aldı. 

Serenay Sarıkaya'dan Cem Yılmaz'a seri beğeni - Resim : 6

Kaynak: Haber Global TV

Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz magazin haberleri sosyal medya